vill du starta eget på hund och kattfoder?

26
hejsan,

en god bekant av mig flyttade från holland till sverige i somras. nu är han inte så duktig på svenska än men han har iaf fått till att ta hem ensamrätten till ett djurfoder för hunder och katter som heter greenheart premiums. nu söker han återförsälare till fodret.



lite fakta om fodret: vår hund och våra katter *älskar* fodret, speciellt katterna äter inget annat längre... *suck*



ni som kan tyska kan få veta mer på hemsidan http://www.greenheart.at.



kan ni engelska eller tyska skulle detta underlätta kontakten med importören betydlig.



ni som är intresserade kan gärna kontalta mig med lite info om er. jag vidarebefordrar gärna era meddelanden till min bekant.



min e-post adress [email protected]
507
1
Vad för typ av återförsäljare söker han? Endast resande säljare eller? [br]Kommer han bedriva någon försäljning själv? Lite sådana saker kan nog vara bra att veta innan man tar ytterliggare kontakt.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
26
[quote="danne"]Vad för typ av återförsäljare söker han? Endast resande säljare eller? [br]Kommer han bedriva någon försäljning själv? Lite sådana saker kan nog vara bra att veta innan man tar ytterliggare kontakt.[/quote] [br] [br] [br]Det får vara vilken återförsäljaretyp som helst, resande, med befintlig butik, med webbutik. Spelar ingen roll så länge han/hon säljer, bemöter kunderna på ett trevligt sätt, är pålitlig, ...
2
Foder är något som djurägare är profeter på så det är oerhört svårt att introducera nya märken och det kräver nog väldigt mycket marknadsföring för att lära folk att fodret verkligen ÄR bra. Detta underskattar många som börjar med nya foder.
26
[quote="drfreud"]Foder är något som djurägare är profeter på så det är oerhört svårt att introducera nya märken och det kräver nog väldigt mycket marknadsföring för att lära folk att fodret verkligen ÄR bra. Detta underskattar många som börjar med nya foder.[/quote] [br] [br] [br]hejsan, [br]för att bli en övertygad och övertygande säljare måste man själv tro på produkten. nu ska man naturligtvis inte äta djurfoder, men... [br] [br]vilka analysmetoder finns: [br] [br]kemiska analyser:det har tillverkaren redan gjort. man kan göra om detta för säkerhets skull. [br] [br]låter kunden (alltså hunden och katten) bestämmer. själv har vi en hund och tre katter. jag kan berätta att alla dessa inte äter något annat foder längre. [br] [br]tillverkaren kör hundsläde själv, svenska importören kör hundsläde, så jag är iaf övertygad. men jag har ju redan ett företag att sköta :) [br] [br]jag kan ordna prover åt er som är intresserad eller kom upp till jämtland för att träffa dem själv. ni får säkert vara med på en tur med hundspann också ! [br] [br]glömde att berätta att det finns en svensk webbsida nu: www.greenheart.se [br]tillräckligt bra svenska så man förstår vad det handlar om.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.