"Slippa" telefonförsäljare

30
Jag har kommit på en idé där man som företagare inte behöver ta emot samtal från telefonförsäljare i lika stor utsträckning som de gör idag, metoden är väldigt flexibel och kommer så klart spara väldigt mycket tid för alla företagare. Men min fråga är om företagare verkligen tycker att tar för mycket tid av dem att prata med säljare varje dag? Har lite svårt att formulera mig, men det jag vill komma fram till är att kommer företagare vilja betala för det?
102
Ja![br][br]Naturligtvis något beroende på kostnaden och andra eventuella effekter..[br][br]//Peo
Antikvariat: www.pslinden.com - alltid med bild & resumé - Pins o sånt: www.psbutiken.com
30
Tack för svaret![br][br]Skulle gärna vilja få lite mer feedback från andra också, så att man vet att man är på rätt spår :)
2066
2
Installera [url=http://www.asterisk.org/]Asterisk[/url] och konfigurera i stil med:[br][tt]exten => 2100,1,Answer()[br]exten => 2100,n,Zapateller()[br]exten => 2100,n,Wait(1)[br]exten => 2100,n,Dial(SIP/your.phone.host.name,20) ; <-- insert the hostname/ip address of your sip phone here[/tt][br][br]Mer tips [url=http://iomem.com/archives/10-Five-great-ways-to-annoy-telemarketers-with-Asterisk.html]här[/url] och [url=http://www.voiptechchat.com/voip/286/asterisk-101-uses-telemarketer-torture/]här[/url].
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
30
[quote author=Jonathan link=topic=6268.msg30088#msg30088 date=1260913816][br]Installera [url=http://www.asterisk.org/]Asterisk[/url] och konfigurera i stil med:[br][tt]exten => 2100,1,Answer()[br]exten => 2100,n,Zapateller()[br]exten => 2100,n,Wait(1)[br]exten => 2100,n,Dial(SIP/your.phone.host.name,20) ; <-- insert the hostname/ip address of your sip phone here[/tt][br][br]Mer tips [url=http://iomem.com/archives/10-Five-great-ways-to-annoy-telemarketers-with-Asterisk.html]här[/url] och [url=http://www.voiptechchat.com/voip/286/asterisk-101-uses-telemarketer-torture/]här[/url].[br][/quote][br][br]På vilket sätt besvarade du min fråga? Hur hjälpte du mig här?
2066
2
Det är ett möjligt alternativ, antingen att använda i din affärsidé om du inte redan gör det, eller för ett företag att själv konfigurera och skapa. Om din lösning är enklare, billigare, bättre, smidigare har du något att väga den mot.[br][br]Jag är inte intresserad av att betala för din tjänst, men ville ändå bidra med ett alternativ. Ursäkta om jag inte var tydlig nog.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.