Pastavagn

321
Hej!

Någon som har erfarenhet av, eller kunskap om, att driva en sk "pastavagn"? Dessa finns ju på ett antal orter i landet, men hur väl brukar de fungera? Är de ofta lönsamma, eller är det som vilken korvmoj som helst?

Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
1165
Det är som vilken korvmoj som helst. Man brukar kunna få ut en rimlig lön om man står på rätt ställe (mycket passerande folk och rimliga avgifter för att stå där) samt jobbar mycket mer än en vanlig heltid.[br][br]Just nu känns det som att det är en viss överetablering av olika snabbmatsställen. Den nya kassalagen kan tänkas spela in en del där.
355
1
[quote author=Filibastis link=topic=7096.msg33080#msg33080 date=1274000728][br]Hej![br][br]Någon som har erfarenhet av, eller kunskap om, att driva en sk "pastavagn"? Dessa finns ju på ett antal orter i landet, men hur väl brukar de fungera? Är de ofta lönsamma, eller är det som vilken korvmoj som helst?[br][br]Filibastis[br][/quote][br]Har ingen erfarenhet av pastavagn men tycker det låter som en god idé. Jag tänker cykling när du skriver pasta och jag skulle föreslå cykelturister som en målgrupp. Kanske även motionslopp, långdistans av olika slag, träningsarenor och liknande kunde vara något. Sedan har du alla byggarbetsplatser i landet. Dessa byggjobbare brukar behöva lite kraftigare käk. Kör hårt.
18
en släkting öpnnade de för ett tag sen och de går riktigt bra, å ndra sidan så ha de inte funnits något liknande här innan men nu kommer tydligen deras första konkurenter att öppna här ska bli späänande och se..:)
321
Följdfrågan är var vagnägarna får sina såser ifrån. Det går knappast att tillaga såserna i vagnen... Och det är förstås inte tillåtet att tillverka dem i det egna hemmet. Köper de alltid färdiga såser från grossister? [br][br]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.