Varuautomat, någon med erfarenhet?

130
1
Funderar på att köpa in en varuautomat och ställa i fikarummet på jobbet. Alla tillstånd är klara och jag har fskatt, men frågan är om det är värt det.

På mitt jobb arbetar runt 100 personer i tre skift, det betyder runt 10-15 personer på jobbet samtidigt dygnet runt.

Har någon erfarenhet eller tankar kring detta? Vad kan det ge för inkomster? Problem som kan uppstå? Allt är av intresse...
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
1165
Problemen är mest automaten. Pengar som fastnar, växel som inte kommer ut, varor som inte kommer ut och vad folk gör med automaten då... Jag har sett en automat på SSAB Oxelösund där någon hade tagit en pulversläckare och fyllt automaten med den genom luckan där grejerna skulle plockas ut.
130
1
Jo, det har jag tänkt på. Men jag tror dock att de som jobbar på denna arbetsplats har bra kontroll på sitt humör.[br][br]Tror också man kommer undan mycket sådant om man skriver kontaktuppgifter direkt på automaten.[br][br]Pratade med en kille som säljer automater och han sa att en automat ska ha en omsättning på 750 kr i veckan för att vara värd att pyssla med. Han sa också att en automat ska betala sig på två år, ca.[br][br]Känner att det nog inte är någon större risk då man garanterat kommer sälja, frågan är ju bara om det tar 3 månader eller 3 år att börja gå med vinst.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
1165
Det som talar för ett lyckat resultat är skiftgången. Sedan är frågan hur långt det är till närmaste ställe utanför arbetsplatsen där man kan köpa snask. Är det ett ställe där folk blir kvar och äter sin medhavda matsäck/lunchlåda så ökar sannolikheten för att din automat ses som en oas i öknen.[br][br]Något jag aldrig har sett i dessa varuautomater är specialerbjudanden, vilket är lite märkligt eftersom såväl 7/11, Pressbyrån och mackarna alla insett fördelen med att styra konsumenten åt "rätt" håll. Typ att ladda ett fack med 2st delicatobollar, men det kostar ett par kronor mindre än när man köper två enstaka, eller kanske ladda ett fack med kexchoklad + kola till lite specialpris och få kunden att spendera mera på utvalda varor, som du kan köpa in billi8gare i större förpackningar.[br][br]Lycka till, är det civiliserat folk där så borde det inte vara några problem att dra igång. Och kom ihåg att det inte är den första du säljer som ger vinst, utan det är när du har sålt den sista som du kan summera det hela. En gammal visdom som en pizzabagare delade med sig av.
130
1
Ruggigt bra ide med specialpris, har heller aldrig sett det.[br][br]Avståndet till närmsta snackställe är för långt för att folk ska gå dit, och cafeterian vi har tar 18 spänn för en 50cl cola. Den är ju också stängd på nätterna...[br][br]Tror faktiskt jag ska göra verkstad av detta...återkommer med beslutet...[br][br]Andre
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
162
Ja det verkar ju vara en bra ide. Och skulle det inte funka eller du tröttnar, så kan du ju alltid sälja automaten igen.[br]Lycka till
1
Hur gick det såhär 9 år senare? / Nyfiken individ som funderar på att köpa själv
 
3
Hej Carl Abrahamsson & Eze,

Jag jobbar för ett företag som heter Never Closed. Vi är en kedja av obemannade livsmedelsbutiker där kund öppnar dörren till butiken med bankid. Vi tillhandahåller även varuautomater med samma teknik och vi har ett paket där det går att hyra varuautomat + system av oss till en billig peng och själv få behålla överskottet från varuautomaten. Ni kan läsa mer om lösningen här eller kontakta mig via mail på [email protected] :)
1
Hej, fick du nåt svar?? Nyfiken individ som funderar på att köpa själv eller investera i? Börja smått drömma stort.
 
3
Hej Carl Abrahamsson & Eze,

Jag jobbar för ett företag som heter Never Closed. Vi är en kedja av obemannade livsmedelsbutiker där kund öppnar dörren till butiken med bankid. Vi tillhandahåller även varuautomater med samma teknik och vi har ett paket där det går att hyra varuautomat + system av oss till en billig peng och själv få behålla överskottet från varuautomaten. Ni kan läsa mer om lösningen här eller kontakta mig via mail på [email protected] :)
1
1
Vending Gothenburg är en företagsbaserad tjänst som erbjuder gratis varuautomater för företag, skolor och organisationer. Vi är en leverantör av högkvalitativa varuautomater som levererar det senaste inom automatisk försäljning. Vår målsättning är att erbjuda enkel och bekväm tillgång till livsmedel och drycker för arbetare och studenter.
Vår tjänst är helt gratis för våra kunder och vi tar hand om allt från installation till underhåll. Vi har en bred portfölj av produkter, inklusive både varma och kalla drycker samt snacks och godis. Våra varuautomater är enkla att använda och accepterar en mängd olika betalningsmetoder, inklusive kortbetalningar.
Vår hemsida, vendinggothenburg.se, är enkel att navigera och ger information om våra produkter och tjänster. Du kan även lämna en förfrågan på hemsidan för att få mer information om våra varuautomater och tjänster.
I en värld där kunderna alltid förväntar sig enkel och bekväm tillgång till livsmedel och drycker, är Vending Gothenburg det perfekta valet för företag, skolor och organisationer som vill erbjuda en enkel och bekväm lösning för sina anställda och studenter. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och för att ta första steget mot en enklare och mer bekväm vardag för dina anställda och studenter.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.