Starta telemarketingföretag

1
Jag har tänkt att starta ett telemarketingbolag.
Har lång säljerfarenhet så den biten vet jag.
Men är det ngn som har tips hur man hittar kunder
som vill att man säljer deras produkter eller bokar besök ??

Är det ngt annat man behöver tänka på??

Tack för alla tips !!
338
25
Att hitta kunder är nog inga problem. Här på forumet är det ofta medlemmar som söker personer som kan sälja. Har själv ett par produkter jag skulle behöva få ut på marknaden. Annars funkar säkert Google Adwords som marknadsföring. I övrigt skulle jag satsa på att få in fler säljare så snabbt som möjligt så energin kommer igång. En eller ett par säljare är inte så skoj. Läst på om säljledning hade jag med gjort http://www.foretagande.se/saljledning/ :) Hoppas det hjälpte lite. Lycka till!
157
1
Google adwords är inget utan en grym hemsida vilket jag kan hjälpa dig med. Sen som föregående skribent nämnde så häng på nätet och leta folk som behöver din hjälp. Du kanske också skulle köra TM för dig själv för att få kunder? Eftersom många stora företag anlitar TM bolag lär det finnas mycket att hämta.
Med vänlig hälsning Carl Jonas Följ mig på Twitter http://www.twitter.com/carl_jonas www.carljonas.se - Blogg om företagande www.oneconsultant.se - Webbyrån som gör dig nöjd Webbutvecklare, entreprenör och bloggare

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.