Klädbutik

2
Hejsan,

ganska ny här... Har funderat ett tag på att öppna en klädbutik i en by på ca 14000 invånare. Målgruppen kommer vara rätt stor, då jag ska försöka sälja trendiga men ändå populära kläder.

Så, min fråga är då om någon vet vart jag ska vända mig för att få reda på hur man ska gå tillväga med allting? Inköp av kläder och liknande, allt som behövs för att starta eget med andra ord. Är som sagt rätt ny, har bara fått en ide som jag verkligen tror kommer att gå hem! :wink:
232
Tror?.. Gör en analys i form av enkäter, undersökningar eller intervjuer innan du skrider till verket.. Kan bli mycket dyrt och kostsamt annars. Tror iockså att du får svårt med eventuella finanser om du inte har något konkret att visa upp.
M-Daniel Johansson
2
Men det jag vill få reda på först och främst är hur man ska gå tillväga med allting. Vilka papper som måste fyllas i, leverantörer och allt sådant. Efter det får jag i så fall göra en marknadsundersökning och se om folk verkligen är intresserade av just kläder här i byn. Jag vet ju inte alls hur själva förloppet ser ut...
187
Det känns lika skönt varje gång jag klistrar in denna länk. [br] :-D [br] [br]http://www.foretagande.se/forum/affarside.php [br] [br]Där har du en bra och informativ textsamling, från affärside till starta eget bidrag. En bra utgångspunk att gå efter. [br]Fortsätt gärna därefter att ställa frågor! :)
Frilansande människa
232
[quote="sebbeee"]Men det jag vill få reda på först och främst är hur man ska gå tillväga med allting. Vilka papper som måste fyllas i, leverantörer och allt sådant. Efter det får jag i så fall göra en marknadsundersökning och se om folk verkligen är intresserade av just kläder här i byn. Jag vet ju inte alls hur själva förloppet ser ut...[/quote] [br] [br]Och med det svarar jag ungefär som förra gången.. [br] [br]Varför lägga ner tid på något som kanske inte ens har chansen att bli av?
M-Daniel Johansson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.