Idé på allaktivitetslokal/anläggning med 2 ägare.

3
Min affärsidé är att bygga upp en allaktivitetsanläggning där man kan ha allt från camping, strandbad och minigolf till en samlingslokal som innehåller allt från biosalong till grupprum för studiecirklar och mindre innebandylokal för barn.



Ägare kommer enligt mitt förslag att vara en nykterhetsrörelse och en församling inom Svenska kyrkan.



Bygget kostar kanske 5,5 miljoner då marken kostar 400.000.



Själv bygget tänka jag försöka ta med mycket ideellt arbete av våra IOGTmedlemmar bl.a.



Själva campingen ska byggas i etapper, man bygger upp och färdigställer frst en samlingslokal där man kan senare bedriva verksamhet så fort man får flytt ain och sed aåfr bygget fortsätta utomhus och campingens ca 15-20stugor kan byggasi etapper, problem dyker upp då man ska dra väg till badplats, du måste dra tunnel under ettt järnvägsspår, kan lösas med bro över också....tunnel sägs kosta ca 100.000.



Vid sådant bygge vill jag ha verksamhet öfr alla åldrar från mamma-småbarnsgrupper till pensionärsgrupper som kan komma och fika o.s.v.



Bio kansk eman kan ha 1 elelr 2 kvällar i veckan.



Det skall satsas mycket på f.d. missbrukar ei så kallat "kamratstöd" där man får träffas och ha trevligt då man nyligen har kommit ur sitt missbruk.



För kyrkans del kan man bygga en kyrka typ "logkyrka" som ska påminna lite om en gammal ladugård - just för att få ner byggkostnaden.





Det är en de av mina ideér, ni får konfrontera mig och säga vad ni tycker och tänker.



MVH Per
758
1
Du glömde nämna tivoli och en kyrkogård [br]men annars så verkar allt komplett :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
3
SÅ jag har 4200 kvm till tomt i utkanten av ett bostadsområde, en önskan finns att arrendera och bruka skogen ovan väg, där finns det skog i massoe + en tjärn. [br] [br]Ev. mindre tomt i närhten annars mmen där vill jag bygga eget. [br] [br] [br]Annars finns närhet till skoloroch dagis mm så man kan ju ha samarbete och erbjuda oilka aktivitets/upplevelsepaket.
758
1
Om man nu ska bli lite seriös, så tänker jag så här :wink: [br] [br]Hela projektet känns fel. Att skapa mindre samhällen i samhället är inte [br]bra. Då är det bättre att skapa bra verksamhet i det vanliga samhället. [br] [br]En kyrka i en ladugård få mig att rysa och tänka på en religiös sekt. [br]Hela tänket är sekteristiskt uppbyggt, med bröder och systrar som hjälps åt [br]med att bygga och bio två dagar i veckan (undrar vilka filmer det blir) [br] [br]Nu behöver det inte vara, så illa som det låter, men :o
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
3
Du skriver om samhällen är fel. [br] [br]Jag ska i utkanten av en tätort bygga en allaktivitetsanläggning - inte ett samhälle. [br] [br]Sen är det väldigt vanligt med så kallade "Logkyrkor" som kan vara på t.ex. en övervåning av en äldre ombyggd byggnad. [br] [br]Det är en anälggning där man kan ha pensionärsgrupper och dagis kan vara här och erbjudas olika skojiga aktiviteter. [br] [br]Sen är det ingen "kyrka", snarare "logkyrka", församlingen hart en stor kyrka men här ska det vara en logkyrka som tillhör gården. [br] [br]Sa ja tror jag har snackat omkull dig nu. [br] [br][email protected] på msn om du använder sånt - eller känner du dig öfr gammal för det? :o

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.