Söker restaurangägare i Göteborg

4
Hej!



Jag vill av personliga skäl flytta till Göteborg.

Söker därför en restaurang som är intresserad av att få en grym omsättning/vinst.



Detta bör du ha/vara intresserad av:

En restaurang, eller kontakt med sådan, alternativt villig att starta en sådan under sommaren/hösten

Den bör vara i de centrala delarna av Göteborg, och ha minst 90 serveringsplatser inne.

Ett mindre kapital för att genomföra affärsideen.

Villigheten att låta mig agera restaurangchef.



Vad kan jag då erbjuda:

Ett otroligt smart koncept som finns i Stockholm, och som är grymt framghångsrikt. Observera att det ej gäller snabbmat, utan kvalitativ restaurangrörelse där man vill bygga långsiktigt. Men pengarna kommer komma in snabbt.

Jag har både kunskapen/kontakterna för att göra en succe-krog.



Vad typ innebär det förutom ovanstående?

Exempel: Du har en restaurang med typ 100 platser inne, men gärna en ute också under sommaren. Jag leder servisen, marknadsföring och den dagliga driften. Du/anställd leder köket.

Jag garanterar att jag fyller restaurangen varenda dag, och kalkylerar med att kassan normalt kommer ligga runt 40 000, med toppar runt 70 000, onsdag-lördag.



Har alltså ett färdigt upplägg som jag vill diskutera med någon smart restaurangägare eller blivande..



/Sebbe
758
1
Då jag delvis jobbar som konsult inom restaurangbranschen, så känns hela ditt upplägg oseriöst. Om idén nu är så bra som du säger, så varför dela med dig. Starta en restaurang själv och bli miljonär på mindre än 1 år. [br] :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
4
Tycker nog att "konsult inom restaurangbranschen" låter aningen mer oseriöst. [br]Hade jag haft dom pengarna hade jag definitivt startat en egen krog, men har inte detta. [br]Fått en del svar men tror det bästa är att hitta något av följande: [br]1 En restaurang som i nuläget har en dålig omsättning [br]2 Person med kapital som vill satsa på verksamheten, och starta från grunden.
758
1
Då är vi oseriösa både du och jag :mrgreen: [br]Du har idén och jag har möjligheten att realisera den och göra den [br]tillgänglig för intresserade krögare - tycker det låter som ett bra upplägg. [br]Idén har inget värde om man inte kan realisera den - Jag tror att du få det [br]otroligt svårt att få någon till att vilja nappa på idén. [br]Däremot så vet jag att bra idéer kan ge lite pengar på sikt, men inte allt på [br]en gång och absolut inte i ett enda ryck.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
4
Som sagt, långsiktigt kommer ideén ge bra pengar, inte bara under en kort tid, utan för en lång tid framöver. [br] [br]Vet inte riktigt bara vad du skulle kunna hjälpa mig med? Antingen har du gott om pengar eller har kontakter med restaurangägare som söker förändring....
758
1
Flertalet av de kunder som jag har inom restaurangbranschen, [br]söker och är i behov av en förändring. Hur en sådan förändring ska se ut [br]skiftar från fall till fall och utgår oftast utifrån vilka förutsättningar som [br]finns. Jag blir uppvaktad minst 3 gånger i månaden av folk som tror sig [br]har hittat den ultimata lösningen på alla problem - så är det givetvis inte. [br]Det finns inga universallösningar - även om du få det att låta som så. [br] [br]Det finns många goda idéer i vårt avlånga land och många företag som på [br]olika vis vill slå sig in på restaurangmarknaden med sina fantastiska [br]maskiner, produkter och väldigt fina koncept. [br]Du får gärna överbevisa mig om att just din idé är bäst - kanske inte här [br]på forumet - så ska jag gärna hjälpa dig att nå ut till behövande kunder. [br] :wink:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
4
Det kändes som om ditt förslag kändes ganska oseriöst. Men du får gärna maila mig [email protected] om du har en konkret kontakt. [br]Läste lite mer på din hemsida, men du får gärna överbevisa mig om ditt kontaktnät. [br]Ser fram emot att få höra från dig igen då. [br]Kommer vara i Göteborg för en del möten den 15-17/3. [br] [br]/S
758
1
[quote="zebbe"]Det kändes som om ditt förslag kändes ganska oseriöst. Men du får gärna maila mig [email protected] om du har en konkret kontakt. [br]Läste lite mer på din hemsida, men du får gärna överbevisa mig om ditt kontaktnät. [br]Ser fram emot att få höra från dig igen då. [br]Kommer vara i Göteborg för en del möten den 15-17/3. [br] [br]/S[/quote] [br] [br]Näe, jag har inga behov av att överbevisa någon - jag har bara försökt [br]förklara för dig att du måste paketera din idé på ett sådant sätt så att [br]restaurangägarna vill köpa den av dig. [br]Min hemsida handlar om fest och festservice, jag har däremot flera sidor, [br]här är en som mer specifikt ta upp ämnet. [br]http://www.restaurangkonsult.net [br]Lycka till i Göteborg :wink:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
15
[quote="Sinnenas Teater"]Då jag delvis jobbar som konsult inom restaurangbranschen, så känns hela ditt upplägg oseriöst. Om idén nu är så bra som du säger, så varför dela med dig. Starta en restaurang själv och bli miljonär på mindre än 1 år. [br] :mrgreen:[/quote] [br] [br]Ingen idé att vara negativ. Känner en kille som kontaktade ett företag som gick halvkasst. Han gav dem ett erbjudande: [br] [br]Öka deras omsättning med 25% på 3 år, utan lön! Lyckades han, så skulle han få x antal miljoner. Efter 3 år skrattade han när han gick till banken... [br] [br] :)
758
1
Näe, jag är inte negativ, bara lite luttrad - man blir de med åren :mrgreen: [br]Flera gånger i månaden, blir jag kontaktad av folk som har komit på det optimala systemet för något. Givetvis så blir jag väldigt intresserad, då jag gillar sådant som kan förenkla tillvaron för alla dessa restaurangägare. [br] [br]Det gör inget att 99% är skit - Det blir ändå 1% över till mig :wink: [br]Den procenten kan man klara sig bra på.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.