Vad kostar ert bankgiro per år?

507
1
Är lite nyfiken på vad Ni betalar i avgift för Ert bankgiro ?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
72
1
Jag betalar 1200 kronor per år. Då ingår personlig bankman, bank över internet, med betalningar etc, och ett mastercard. Var det bästa erbjudande jag kunde hitta.
507
1
[quote="Flotec"]Jag betalar 1200 kronor per år. Då ingår personlig bankman, bank över internet, med betalningar etc, och ett mastercard. Var det bästa erbjudande jag kunde hitta.[/quote] [br] [br]Det låter rimligt, jag hamnade ungefär i samma prisklass jag med. Vilken Flotec?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
58
Det tycker jag låter dyrt för ett litet företag. Finns det inte billigare? [br] [br]Räcker det egentligen inte med ett vanlig bankkonto? Kanske verkar oseriöst, eller?
114
[quote="Olle"]Räcker det egentligen inte med ett vanlig bankkonto? Kanske verkar oseriöst, eller?[/quote] [br]De blir lite krångligt att ta betalt tror jag ;) Och ja, det verkar oseriöst. [br] [br]Vi använder ePlusgirot med ett par kort, och det fungerar bra men det var ett tag sedan jag kollade över sammanlagda årskostnaden. Tror inte den kommer upp 1200/år, men som sagt är jag lite osäker.
507
1
[quote="Mattias"] [br]De blir lite krångligt att ta betalt tror jag ;) Och ja, det verkar oseriöst. [br] [br]Vi använder ePlusgirot med ett par kort, och det fungerar bra men det var ett tag sedan jag kollade över sammanlagda årskostnaden. Tror inte den kommer upp 1200/år, men som sagt är jag lite osäker.[/quote] [br] [br]Håller med dig där Mattisas! Tror det är värt att betala de där pengarna för att få ett post eller bankgiro. [br] [br]Men det beror kanske lite på vad man har för verksamhet också.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.