Sverige mot USA i patentmål

187
Äntligen får Håkan Lans Statlig ekonomisk hjälp med patentfrågan som USA har försökt lägga vantarna på.

Varje lands eftersträvan för att vara ledande inom olika områden och därmed också utveckla och skapa jobb åt landets invånare borde rimligtvis leda till att landets patent också skyddas av staten med hjälp av ekonomisk och rättslig hjälp till den berörde, om något annat lands krafter sätts in för att ”tjuva” patentet. Många länder har satt detta ”tjuveri” i system för att höja sin välfärd, bmp, sänka sin arbetslöshet, höja sitt anseende, eller vad man nu har för avsikt.



Då det är enorma belopp som är i rullning så har sällan eller aldrig ett bolag i Svenska mått mätt en rimlig möjlighet att överleva efter en sådan fajt som ett patentmål i domstol innebär. Efter många och långa tvister och domstols ärenden i USA så har Håkan Lans rop på hjälp till den svenska regeringen äntligen börjat höras. En man som Håkan Lans borde rimligtvis stå bredvid IKEA profilen …..(Glömt namnet) som en av värdens rikaste män/kvinna, men tyvärr, usa kom i mellan.



http://www.nyteknik.se/pub/ipsart.asp?art_id=44882
Frilansande människa
88
Ingvar Kamprad är namnet du söker ;)
ww.kurslitteratur.se
www.digiart.se
187
Kvarnen mal på. Nu börjar rättvisan röra på sig vad gäller Håkan Lans och hans patent(er) [br] [br][quote]Den 6 oktober tas Håkan Lans fall upp på nytt. Den här gången i den federala appellationsdomstolen i Washington. - Jag är mycket förhoppningsfull. Det är på tiden att man tar tag i det här och jag hoppas att det kommer att gå rätt till, säger Håkan Lans. [br][/quote] [br][url]http://www.nyteknik.se/art/47018[/url]
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.