För er som driver själv!

2
Alla som driver egna företag idag, vem backar upp dom som nu i börskrisen, om ett företag skulle tappa massor med penga? för driver man eget företag så jobbar man inte under staten väl? ???

/ Patrikkrook.blogspot.com
2066
2
Vad menar du?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2360
37
Egna företagare varken har eller kommer att uppbackas.  Vi är en samling idioter som inte vet bättre jag själv inräknat med över 40 år som företagare. De flesta kan inte parera smällarna ens i fredstid och nu är det krig om varje order mer än någonsin. Det är många det kommer att vara synd om. Då känns det iaf skönt att vara företagsexpert med ekonomistyrning som ledstjärna
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
44
:D :D[br][br]Jodu, har man gett sig in i leken får man leken tåla! Ingen pardon what so ever, dessutom anses du vara rik och ska betala till staten för vidare distribution  ;D[br][br]Mycket har jag lärt mig, men lätt är det inte och några 50 Mdr till småföretagarna får man väl se i himmelen efter! Hur ska de hitta oss?! Vi tar säkert alla pengarna och stoppar i egen ficka ändå så vi borde egentligen beskattas mer ... eller hur ... ;)
Vill man så kan man

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.