De gav mig ett annat företagsnamn - vad ska jag göra?

74
1
Jag tänkte registrera samma bolagsnamn som min domän men det godkändes inte då det inte är tillräckligt utstickande ur mängden, om jag däremot hade skrivit tex. en stad efter namnet hade det godkänts.

Så de valde mitt tredjehandsalternativ som är mitt Förnamn.
Det kommer nu kosta 700 kr att ansöka om nytt namn (betalat redan 900 kr för namnet jag egentligen inte ville ha).

Jag ville ha ngt som kopplas med hemsidenamnet, eller är det inte så viktigt kanske?
Vad tycker ni jag ska göra? Är det bbra om bolagsnamnet är likt hemsidenamnet?

Jag trodde de informerade mig om man inte fick sitt förstahandsval men tydligen har man inte rätt till att ändra om ngt utav de andra namnen godkänns.
1165
Det är rätt, man skall aldrig skriva upp namn man inte vill ha, för då är risken rätt så stor att man får det. Då är det bättre att bara ha ETT namnförslag och så får man skicka papper fram och tillbaka tills alla är nöjda.
8
Ett annat tips är att vänta med att sätta upp hemsidan tills du VET vad företagsnamnet är. [br][br]MVH[br]Magdalena Ekdahl
MvH

Magdalena Ekdahl
Svensk AdministrationsService
http://www.svas.se
1
PRV är rätt tydliga i sin info om vad som gäller. Synd att du missade.[br]Det är inte alltid lätt att vara efterklok och tänka att du borde kollat alla namn både domäner och vad du kunde få registrerat. [br]Men ge inte upp![br][br]Det är billigare och enklare byta namn på hemsidan än tvärtom...om du nu inte anlitat någon att göra hemsidan...[br][br]Har inte riktigt hängt med vad ditt företag gör...men kan "Bling" vara ett namn som passar?
21
Jobbigt. Jag hade köpt ett domännamn som innehåller företagsnamnet iallafall.[br]Men som redan sagt så kan du ju bara köpa nya domäner, det är billigare.
Internetentreprenör - Bloggar på JohannesLarsson.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.