Sponsorer till bok om psykisk ohälsa!

7
Hej! Min bok är klar och granskad av inflytelsesamordnare på Psykiatrin i Kristianstad. Förlag redo att trycka den men jag behöver bidrag eller sponsorer för att betala kostnaden. Boken är ett stöd för både unga som äldre i sin kamp mot psykisk ohälsa. Skriven utefter min egen erfarenhet. Tips, råd och övningar dessutom min egen självbiografi. Någon som vet hur jag kan nå sponsorer?
50
1
Jag är inte så insatt i det här, men print on demand kanske kan vara något? [url=http://www.papertalk.se]www.papertalk.se[/url] har t.ex. ett utgivarpaket, och på [url=http://www.kristinasvensson.se/billigaste-print-on-demand-alternativen-en-sammanfattning/]kristinasvensson.se[/url] verkar det finnas en jämförelse mellan några olika alternativ.
367
46
Måste du ha sponsorer? Skicka manus-sammandrag till flera förlag "i branschen" och låt deras lektörer bedöma om boken går att sälja. Går den att sälja så kommer något förlag garantgerat att nappa på idén, alternativ framföra förslag på redigering. ...sky is the limit¨... Imre R
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.