Sänkta priser för att gynna småföretagarna!

4
Hudik Media AB har sänkt priserna för en komplett hemsida. För 2995 kronor får du en komplett sökmotoroptimerad hemsida med publiceringsverktyg, webbhotell, e-post, support och rådgivning.. Allt till en oslagbar engångskostnad...

I priset ingår ett publiceringsverktyg som gör det enklare en någonsin att hantera din hemsida.
Kommunicera med kunderna genom att skicka nyhetsbrev, skriva nyheter och blogginlägg. Genom några få knapptryck kan du aktivera de inbyggda modulerna.

För att förenkla för dig som kund finns inga krångliga program där du själv måste designa din hemsida, utan vi levererar en helt färdig hemsida till dig, redo att använda. I priset ingår 1 timmes konsulttid till att publicera hemsidan på webben samt anpassning med logotyp och designändringar. Separat konsulttid går givetvis att beställa till.

Det inbyggda sökmotorverktyget underlättar för dig att hitta nya kunder. Fundera över hur många gånger själv du har använt någon sökmotor för att finna en vara eller tjänst? Du gör det också enklare för dina redan existerande kunder att hitta din hemsida.

- Tilltalande och lättnavigerad struktur på design som enkelt anpassas.
- Webbhotell ingår i 3 månader
- Publiceringsverktyg (För uppdatering av hemsida)
- Inbyggt stöd för sökordsoptimering
- Koppla till ditt eget domännamn (www.företaget.se).
- Skapa obegränsat antal sidor
- Inbyggt nyhetsbrev för kundutskick
- Mängder med inbyggda funktioner
- Smidig filhanterare för uppladdning av bilder
- Beskära dina uppladdade bilder
- Support
- Från 2995 kronor exklusive moms

Demo av hemsida:
hemsidademo.hudikmedia.se

Kontakta oss?
Ring Kristoffer
Hudik Media AB
Tel: 0730-300 408
Hemsida: www.hudikmedia.se
338
25
Hej Det var verkligen ett bra pris! Får jag fråga vilken typ av publiceringsverktyg ni kör med? Wordpress?
4
Hej Janeo. Roligt att höra, det är precis så det är tänkt! Vi kör ett egenutvecklat publiceringsverktyg för att snabbt och kostnadseffektivt ha möjlighet att vidareutveckla med nya funktioner till kunderna. Många kunder önskar att bygga till skräddarsydda lösningar för just sina verksamheter. Här finns en demoinloggning för att testa publiceringsverktyget: http://hemsidademo.hudikmedia.se/admin Användare: admin Lösenord: demo Vi kör även Wordpress men är inte så fäst vid det, då många kunder tycker att det är krångligt att förstå sig på.
338
25
Spännande! Ska kika

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.