Publicera din artikel, pressrelease eller guide på helpwire.se

50
3
helpwire.se kan du på några minuter publicera din artikel eller pressrelease för att nå ut till fler läsare och förbättra din SEO.

Publiceringssystemet är Wordpress vilket är lättanvänt och hemsidan är byggd för att vara väldigt lättnavigerad.
21
Du gör riktigt heta webbsidor! Ser mycket bra ut.
Hälsningar, Adam Maisonette AB Välkommen in till Probars för att publicera din tjänsteprofil eller lägga upp ett projekt. Vi förnyar tjänstemarknaden på nätet. www.probars.me
50
3
Tack, och tack detsamma (Dock är det ju ett wordpress-tema så jag kan ju inte ta emot all cred) Glöm inte att skriva en artikel om probars, många av de som besöker helpwire.se är ju intresserade av att utöka sin räckvidd!
50
3
Uppdatering 05/09/2013 Idag fick [url=http://helpwire.se]Helpwire.se[/url] ett ansiktslyft, designmässigt såväl som flera nya funktioner. Helpwire har växt mycket snabbare än vad vi hade räknat med, därav kom denna uppdatering också tidigare än väntat. Drygt 60 artiklar har publicerats, flera stora varumärken finns med bland publicisterna och besökarna är trogna och intresserade (besöken varar i genomsnitt i 4 minuter). Nya funktioner på helpwire 2.0: - Facebookintegration, nu kan du använda ditt facebook konto för att registrera ett konto, samt för att logga in. - Att publicera är nu mycket enklare och görs direkt från front-end. - Läsare kan nu kommentera på artiklar direkt om denne är inloggad på sitt facebookkonto. - Läsare kan nu följa din författarprofil, och får då ett meddelande när du publicerar din nästa artikel. - Visningsstatistik finns nu implementerat direkt på artikeln. - Läsare kan nu gilla/ogilla din artikel. Vilket ger ökad exponering för de artiklar med högst kvalité.
31
3
Mycket intressant sida :) Kan jag använda Helpwire för att marknadsföra en artikel som jag har skrivit men som är publicerad?
M A Ord - informationsmaterial, texter och korrekturläsning
50
3
Hej! Det beror på hur du hade tänkt att gå tillväga, problemet om man publicerar samma artikel på flera ställen (hemsidor) så klassar sökmotorerna det som duplicerat innehåll. Därav tillåter vi inte att man publicerar en artikel som redan finns publicerad på annat håll. Mitt tips är att du använder din publicerade artikel som utgångspunkt, och diskuterar andra synvinklar/citat, och sen länkar till ursprungsartikeln!
31
3
Ok. Tack för snabbt svar!
M A Ord - informationsmaterial, texter och korrekturläsning
50
3
Uppdatering 12/09/2013 Vill du att din publicering på [url=http://helpwire.se/om-helpwire/]helpwire.se[/url] ska synas ännu mer? Nu kan man mot en låg kostnad få sin artikel placerad högst upp på startsidan! Man beställer genom att donera [b]HELA BELOPPET[/b] till en av våra insamlingar hos barncancerfonden eller unicef. (Japp, du läste rätt) [b]Ord. priser:[/b] 50:-/Dygn 300:-/Vecka 1100:-/Månad [b]Erbjudande till v.40![/b] Om du vid beställning uppger ditt användarnamn här på foretagande.se kan du beställa en hel månad för 500kr!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.