Terminalglasögon

10
Någon som vet hur det ligger till med terminalglasögon? Jag kan köpa det på firman? Har en enskild firma och ett aktiebolag. Skulle helst vilja köpa det på den enskilda firman.



I så fall, finns det någon maxgräns och kan man i så fall skjuta till eventuellt överskott med privata pengar för att få ett par finare bågar/glas?
12
[quote="Fletch"]Någon som vet hur det ligger till med terminalglasögon? Jag kan köpa det på firman? Har en enskild firma och ett aktiebolag. Skulle helst vilja köpa det på den enskilda firman. [br] [br]I så fall, finns det någon maxgräns och kan man i så fall skjuta till eventuellt överskott med privata pengar för att få ett par finare bågar/glas?[/quote] [br] [br]Svar: [br]Terminalglasögon dvs glasögon som endast ska användas vid terminalarbete är avdragsgillt i den enskilda firman. Terminalglasögon betraktas som arbetsredskap och helt nödvändiga för arbetet. Det måste dock framgå av kvittot att det handlar om terminalglasögon. Det finns inget avdragstak utan du kan välja vika bågar/glas du vill.
oves the job you hate.
Redovisningsbyrån på Lilla Essingen.
En seriös, trygg och ansvarsmedveten samarbetspartner för småföretagare. Vi levererar högkvalitativa tjänster inom redovisning, bokslut, skatter, moms och juridik.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.