Köp av domän (privatpaket) via företaget?

2
Hej,

jag är verkligen helt grön på detta. Trots att jag har startat aktiebolag.

Men webdesigner rådde mig till att köpa privatpaketet på Binero trots att jag är företag. Tydligen billigare och lika bra. Men när man ska registrera sig och betala faktura finns det inget utrymme att skriva in organisationsnummer m.m.

Så om jag tar det i mitt eget namn som privatperson och betalar med företagskortet, fungerar det likadant vid bokföring?
80
Hej. Först och främst, liten skillnad på privatpaket och företagspaket, och det är hur mycket utrymme du har. 100GB som är i privatpaketet räcker LÅNGT så länge du inte skall ladda upp massa stora videos och bilder. Du får 200GB i Företagspaket. Sen som alltid, om man köper ett företagspaket av någon får man oftast lite snabbare support än som privatperson. Det skall väl inte vara några problem. Fullt möjligt i enskild firma. Kanske är annorlunda i aktiebolag. Sen i allmänhet skulle jag inte rekommendera Binero. Visst dom har bra erbjudanden, till löjligt bra priser. Men deras kvalite på support, drift och prestanda är sisådär. Titta gärna runt på alternativ, kan rekommendera loopia. https://www.loopia.se/webbhotell/ Hör av dig om du behöver hjälp med hela paketet och hemsida. Vi hjälper dig!
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
4
Jag skulle föreslå att man kikar på misshosting. Vi använder de för alla våra domäner och tycker de fungerar riktigt bra! Mvh, Alexander
Anonym
Du kanske ska fixa så det går att surfa till din egen webbsida, innan du erbjuder hjälp åt andra .. =) Funkar inte att surfa till Ladoo Webbyrå på http://www.ladoo.eu i din signatur .. Hmm ..
4
Jag har använt denna sida, det var så vi började använda misshosting. https://hittawebbhotellet.se/ Mvh,
102
22
Jag kör binero privatpaket på alla mina domäner och har inget att klaga på. Support är snabb, mailen fungerar klockrent och allt finns. Det som är lite trist är prestanda men det är inga som helst problem. Angående din egentliga frågeställning så - ja det gör det. Principiellt ska du väl redovisa det som ett utlägg till dig som privatperson mot uppvisande av kvitto.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.