Bokföringsunderlag försäljning på Tradera

12
Hej min enskilda firma ska eventuellt börja sälja en hel del på tradera. Mitt problem är hur jag skall bokföra detta på ett smidigt sätt.

Jag anväder Sello som är ett slags webbaserat system att hantera mailutskick och annonser till Tradera.
Jag kan från Sello få ut ett bokföringsunderlag i en Excelfil. I denna Excelfil finns uppgifter på alla försäljningar jag gjort under en viss tid på tradera med namn, adresser, moms, frakt o.s.v.

Sedan har jag bara ett bankkonto där kunderna betalar till. En del med swish en del med banköverföring o.s.v. Problemet är som jag ser det att det blir massa småsummor på mitt bankkonton (en summa för varje annons/kund och dessutom på olika datum) men i mitt bokföringsunderlag som är excelfilen så ligger ju alla småsummor ihopbuntade till en enda större summa typ "varje månad".

Är det ok att göra så?

Eller måste jag slå in varje enskild summa i mitt bokföringsprogram (Visma enskild firma)?

Hoppas ni förstår vad jag menar... Har googlat en hel del men hittar inte riktigt svar.
338
25
Hej! Hittade du en lösning på detta? Verkar som ingen riktigt hade ett bra svar här. Annars är ett samtal till Skatteverket en bra väg - de bör kunna svara :bravo
12
Hej! Har inte fått något riktigt svar och har förstått från efterforskningar på nätet att skatteverket gett lite olika svar på detta beroende på vem man frågar. Just nu skriver jag ut en kontantfaktura för varje enskild traderaannons i mitt bokföringsprogram = mycket papper. Men vill inte ha bristfälliga underlag. Måste vara fler här som säljer på Tradera-och bokför det.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.