Rekommendation för bildande av LTD?

1
Jag ska bilda ett LTD-bolag i UK och undrar om någon kan rekommendera något av de företag som säljer dessa uppstartstjänster.

Inget SUF utan ett LTD-bolag som kommer ha sin verksamhet i UK.

Tacksam för tips!
338
25
Hej! Kan inte tipsa om något företag som jobbar med UK-bolag men mitt råd är att ringa till några av dem du hittar vid en Google sökning och se hur de verkar. Min upplevelse är att många vill hjälpa till att starta men sen finns ingen kundservice när man behöver och det finns tydligen en del saker som kan strula till sig. Byråkratin i England är ju välkänd.. [url=http://www.foretagande.se/bokforing-skatter-och-foretagsformer/45998-ab-eller-ltd/]Denna tråden tar upp en del[/url]. Är du säker på LTD? Många verkar idag välja Estland då de har de mest förmånliga företagsreglerna och skatterna inom EU. Ingen bolagsskatt alls t ex. Men ska du bara vara verksam i UK så kanske det bara blir extrajobb.
1472
246
Ja, ska man bara har verksamhet i UK så kan det väl vara lämpligt att ta hjälp därifrån, om man nu inte själv vill traggla sig igenom den engelska motsvarigheten till Bolagsverket, Companys House. Då kan man ju kanske använda en engelsk bank också, eftersom dom svenska är totalnegativa till Ltd. Jag har annars en kontakt som kan hjälpa till med starten.
1009
206
Jag har sett en hel del företag som hjälper till med start av Ltd under åren. Vad jag inte sett är den som hjälper till med det efter starten. Hur fungerar bokföring, bokslut, revisor, deklarationer mm? Och vad kostar det?
www.bocekonomi.se - Redovisning, nyföretagande, företagsutveckling

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.