fakturanumrering vid årsskifte

10
det här känns osm en jättedum fråga, men.... ska man börja om numreringen av sina fakturor vid årsskifte? Alltså så att den första fakturan efter årsskiftet får fakturanummer 1? *första året som egenföretagare* :oops:
758
1
Näe...du kan låta fakturanumret löpa på år efter år.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
488
Det är bara själva bokföringen (verifikationerna) som börjar om på ny numrering vid nytt år.
10
okej. tack! :roll:
sf
Det är väl inte ovanligt att börja om på en ny fakturanummerserie vid nytt år, tex att numrera fakturorna enligt formatet åååånnnn där första fakturan för 2007 får nummer 20070001 osv. [br] [br]Men som sagt tidigare, inget du behöver göra. Valet är ditt. [br] [br]Stig Forsberg [br][url]www.enskildfirma.nu[/url]
7
[quote="moa"]det här känns osm en jättedum fråga, men.... ska man börja om numreringen av sina fakturor vid årsskifte? Alltså så att den första fakturan efter årsskiftet får fakturanummer 1? *första året som egenföretagare* :oops:[/quote] [br] [br]Hej moa! Det är ingen dum fråga alls. Tänkte bla på den saken själv i går och är så glad att jag i dag valde att surfa reda på bokföringsforum och hamnade här. Nu har jag fått lära mig att fakturanummer systemet är upp till företaget och verifikationer ska börjas om vid varje nytt år. TACK! [br] :grin:

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.