Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Bokföringsorder gratis mall

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2012-10-16 14:24

Mall bokföringsorderDokumentmallen "Bokföringsorder" används för att skapa ett verifikationsunderlag för en affärshändelse som ska bokföras men saknar annan verifikation, exempelvis för att den ursprungliga verifikationen kommit bort av något skäl. En bokföringsorder används även för att rätta ett felaktigt, redan bokfört, verifikat.

Samtliga affärstransaktioner i ett företag ska bokföras, vilket till stor del innebär att handlingar i form av fakturor och kvitton som beskriver transaktionerna sparas. Om handlingar av detta slag, så kallade verifikationer, saknas för en affärshändelse ska en särskild bokföringsorder skapas. Denna ska innehålla information om datum för transaktionen, en beskrivning av affärshändelsen, vilket konto transaktionen gäller samt motbokningsuppgifter mellan debet och kredit.

Mallen för bokföringsorder är helt gratis.

Ladda ner mall för bokföringsorder

Ladda ner gratis mall för Bokföringsorder

Notis: När du vill spara mallen bokföringsorder för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen bokföringsorder fungerar bäst i den senaste versionen.)

Ansvarsfriskrivning

Producent och tillhandahållare av dokumentmallarna på foretagande.se ansvarar inte för ekonomiska eller andra skador eller förluster som kan uppkomma genom användning av dokumentmallarna. Användning av dokumentmallarna kräver viss juridiska baskunskaper. Dokumentmallarna är främst avsedda som exempel på hur dokumenten kan se ut. Av denna anledning sker nyttjandet av dokumentmallarna helt på användarens egen risk.

Skriv din kommentar

0

Personer i konversationen

Kommentarer (1)

  • Gäst (Sivert)

    Permalänk

    Tack för bra och snygg mall! Nu ska jag bara lära mig kredit och debet med. Inte så lätt på ålderns höst men det ska nog gå :)

 

Relaterade artiklar

Protected by SiteGuarding.com