Ta bort

17
Ta bort denna tråd
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se
2066
2
Kul med tips, tyvärr verkar programmet skapa riktigt usel kod, se [url=http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.svensksalva.se]W3C's validator[/url].
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
17
Hehe, alltså, usel och usel, den fungerar, och om den inte validerar gör det inte ingenting, det har ingenting med sidans funktion eller hur den visas hos sökmotorer att göra (som tur är). Den är som sagt inte sökmotoroptimerad, tex. så får man välja en titel i början och den titeln får då alla undersidor, men som sagt så är det bara att gå in i koden och ändra (som jag har gjort i sidan jag länkade till ovan)! Hänger ni med? Plus att det ändå bara är småfel validatorn klagar på, som tex. att vissa koder inte existerar osv. Det är ändå ingenting Google kollar på (vilket för oss alla är viktigast ändå). [br][br]Hängde alla med? Hur den validerar har ingenting med funktionen eller hur den visas hos Google att göra! Lycka till!
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se
632
3
Om man ska köpa programmet som gör att man inte behöver kunna någonting alls om vad kodning innebär och ändå skapa en bra hemsida, då måste den ju utföra detta! [br][br]Om du behöver kunskap i kodning för att få den riktigt bra så försvinner ju meningen med programmet.
17
Ja, det stämmer i och för sig. Men enda anledningen till att man behöver ändra i koden är om man vill sökmotoroptimera den. Och om man vill sökmotoroptimera den - då tar man reda på hur man gör genom att Googla! [i]Det enda man behöver ändra är titeln och meta-description. [/i]
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se
2066
2
Menade inte att resultatet från programmet inte fungerar, men som programmerare är det sådan slapphet från tillverkaren som gör att jag aldrig skulle välja just det programmet. För någon med andra krav duger det säker gott :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
17
Precis. Jag gjorde denna sida i det programmet : http://www.svensksalva.se. Den fungerar bra med lite ändringar som jag gjorde, och fungerar säkert bra för personer som inte är intresserade av att sökmotoroptimera. Enda anledningen till att jag egentligen köpte licensen och gjorde i detta program var för att få en webbutik - då jag är ganska dålig på PHP och inte har tillräckliga kunskaper i hur man gör en perfekt webbutik. Hängde du med i kombinationen? Jag gjorde den, fick en webbutik, ändra i koden och vips har jag en klockren sida som träffar perfekt vid organiska sökningar!
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se
2
Kände mig tvungen att testa det lite då det fanns en trail version av programmet på sidan. Kan ju verkligen hålla med om att man inte behöver några stora kunskaper för att lyckas få ihop en sidan. [br][br]Kan vara ett bra alternativ till en början för en internet butik om man inte har så höga krav och dålig budget så skulle det funka att ha i starten. [br][br]Men i slutändan handlar det om vad man har får mål och krav, men bra tips i alla fall![br][br]
3
Hej alla webshop freaks :)[br][br]Här är ett annat alternativ till er med liten plånbok men med visoner om att börja sälja era produkter online.[br][br]Cubecart[url=http://www.cubecart.com/]http://www.cubecart.com/[/url],[br]Finns som en [b]gratis version[/b], samt en nyare där en [b]livstids licens [/b] kostar ca 2000kr.[br]Några skäl till varför jag tycker om Cubecart. (Har testat en rad olika e-handels lösningar)[br][br]- Enkelt att använda (inga onödiga funktioner och interface som Jooma vm)[br]- Går att modifiera och bygga ut om man vill ha fler funktioner[br]- Finns på Svenska + stöd för ca 15 andra språk[br]- Många checkout moduler så som Paypal med kredit kort osv.[br]- Bra inbyggd SEO [br][br]Ja pröva de så ser ni själva :)[br](Går att installera gratis version direkt från cpanel -fantastico på er webhost)[br]Hjälper dig gärna att komma igång, bara höra av sig!
Anton Wiklund
art director

www.Waytons.com
komplett e-handel och webbshop design
6
vi utvecklade vår site i wordpress.[br]Går att använda wordpress som är gratis till att utveckla ganska bra siter idag.[br]I princip gratis förutom vår egen tid.[br]/N[br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.