Hemsida om försäljning

2
Hej!

Vi undrar vad ni tycker om vår nylanserade hemsida om försäljning?

www.saljkungen.se

Skriv gärna en rad eller två i forumet.

Hälsningar
/Säljkungen, av säljare för säljare
1165
Jag lärde mig ingenting där. [br][br]Det saknas en hel del anda av erfarenhet, det saknas praktiska exempel från verkligheten, och det är ett rätt så taffligt språk bitvis. Man får intrycket av att det är något som kastats ihop av en yngling för att locka besökare till en sida med annonser. (Jag har Adblock, så jag ser aldrig några annonser). Ett forum som ekar väldigt tomt med diverse rubriker som man skapat i hopp om att det är just det man vill diskutera. (Man kan börja ett forum med tre avdelningar och sedan bygga vidare när intresset finns). [br][br]Det är väl kanske en bra början, men innan jag bli besökare där fattas det mycket.
43
Håller med föregående person.[br]Utöver innehållet så måste ni definitivt se över designen och göra den mer trovärdig samt seriös.
130
1
Oj vad lätt det är att låta gnällig. Men nu måste verkligen se över designen på hemsidan![br][br]Om det är ett seriöst företag, betala några tusen för en sida med bra design. Om det är ett hobbyprojekt, skriv inte "det naturliga valet" för det är ni inte just nu.[br][br]Är ni Sveriges största försäljningsportal? Det låter stort och mäktigt men synas nog ganska fort = trovärdighet noll.[br][br]Sätt er ner och fundera igenom sidan igen, vad kan ni stå för, vad stämmer, hur vill ni presentera det...?[br][br]Skriv era tankar här så kommer ni få idéer och uppslag.[br][br]Lycka till![br][br]André[br][url=http://www.variera.se[br]Prisvärda hemsidor med wordpress]http://www.variera.se[br]Prisvärda hemsidor med wordpress[/url][br][br][br]
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
456
1
Hmmm, jag får känslan att detta är ett sätt för er att "dra trafik" till sidan. Jag har sett denna sida till och från, och förstår inte vad det är som är nylanserat..[br][br][i]Du har väl även en presentationsfilm ute på YouTube?.. Den saknar dock ljud..  ;)[/i][br][br]PS. Din blogg är nog mer innehållsrik och säljande
37
Kolla på min sajt om copywriting så ser ni hur man bygger en sida som både drar trafik och genererar intäkter (i detta fall säljer böcker).
162
Verkar som domänen saljkungen.se är ledig, så det var väl inte så seriöst menat.[br]Men kanske ett bra domännamn om nån vill hugga det.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.