Vår hemsida (kommentarer önskas)

151
Verksamheten nedlagd
MVH Richard Andréasson
632
3
Om det är utveckling av hemsidor som ni bland annat håller på med så föreslår jag en lite "flashigare" hemsida. Ska absolut vara stilrent och proffsigt, men det känns som om det behöver göras en del på den är designen. Hemsidan i sig måste sälja med tanke på vad ni inriktar er på.[br][br]Jordgloben i loggan tycker jag, tyvärr, ser oerhört oproffsig ut. Kantig och lite suddig. Där borde ni kunna ordna något bättre i photoshop.
151
[quote author=krjh link=topic=6269.msg30082#msg30082 date=1260909215][br]Om det är utveckling av hemsidor som ni bland annat håller på med så föreslår jag en lite "flashigare" hemsida. Ska absolut vara stilrent och proffsigt, men det känns som om det behöver göras en del på den är designen. Hemsidan i sig måste sälja med tanke på vad ni inriktar er på.[br][br]Jordgloben i loggan tycker jag, tyvärr, ser oerhört oproffsig ut. Kantig och lite suddig. Där borde ni kunna ordna något bättre i photoshop.[br][/quote][br][br]Tack, jag förstår vad du menar. Vår tanke var dock att hålla vår egen sida informativ och lite enklare. Men vi kanske borde tänka om där.[br][br]Loggan skall arbetas om, jag vet att själva globen ser hemsk ut.
MVH Richard Andréasson
47
Hej, jag tror på det där med enkel design på hemsidan men ni behöver lite mer så att kunderna får se att ni kan! En snygg meny med någon häftig funktion och en bakgrund i svarta toner skulle göra underverk. Lite rundad stil på designen så den ser "modern" ut. [br][br]För en webbdesigner så är ju hemsidan en demonstration av kunskaperna. Titta på den här till exempel: [url=http://www.datax.se/]http://www.datax.se/[/url] Att köpa hemsida av någon som inte kan ändra stil på borders och använder frames känns lite sådär.
151
[quote author=najjie link=topic=6269.msg30102#msg30102 date=1260981678][br]Hej, jag tror på det där med enkel design på hemsidan men ni behöver lite mer så att kunderna får se att ni kan! En snygg meny med någon häftig funktion och en bakgrund i svarta toner skulle göra underverk. Lite rundad stil på designen så den ser "modern" ut. [br][br]För en webbdesigner så är ju hemsidan en demonstration av kunskaperna. Titta på den här till exempel: [url=http://www.datax.se/]http://www.datax.se/[/url] Att köpa hemsida av någon som inte kan ändra stil på borders och använder frames känns lite sådär.[br][/quote][br][br]Om vi gjorde vår hemsida till allmänt demostrationsobjekt bedömmer jag att den blir alltför plåttrig och inte så kundvänlig. Däremot håller vi på att färdigställa ett antal "demosidor" i helt olika stilar, kan det vara en lösning?
MVH Richard Andréasson
47
[quote author=RAWEB link=topic=6269.msg30105#msg30105 date=1260984540][br][quote author=najjie link=topic=6269.msg30102#msg30102 date=1260981678][br]Hej, jag tror på det där med enkel design på hemsidan men ni behöver lite mer så att kunderna får se att ni kan! En snygg meny med någon häftig funktion och en bakgrund i svarta toner skulle göra underverk. Lite rundad stil på designen så den ser "modern" ut. [br][br]För en webbdesigner så är ju hemsidan en demonstration av kunskaperna. Titta på den här till exempel: [url=http://www.datax.se/]http://www.datax.se/[/url] Att köpa hemsida av någon som inte kan ändra stil på borders och använder frames känns lite sådär.[br][/quote][br][br]Om vi gjorde vår hemsida till allmänt demostrationsobjekt bedömmer jag att den blir alltför plåttrig och inte så kundvänlig. Däremot håller vi på att färdigställa ett antal "demosidor" i helt olika stilar, kan det vara en lösning?[br][/quote][br][br]Jo, du har rätt. Demosidor i olika stilar skulle göra underverk, man shoppar med ögonen och de som inte riktigt vet vad eller om de vill ha kanske faller pladask för en av dem. Men jag tror fortfarande sidan behöver lite uppiffning. [br][br][url=http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=032]http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=032[/url][br][br][url=http://activeden.net/item/10-black-tiled-background-pattern-and-dots/full_screen_preview/22599]http://activeden.net/item/10-black-tiled-background-pattern-and-dots/full_screen_preview/22599[/url][br][br][url=http://lukeroberts.us/wp-content/uploads/2008/05/floral-pattern-wallpaper-black-1600x1200.jpg]http://lukeroberts.us/wp-content/uploads/2008/05/floral-pattern-wallpaper-black-1600x1200.jpg[/url][br][br]Nått åt det hållet, dvs diskret men ändå genomarbetad stil som visar att ni vet vad ni håller på med. Hur bra sidan än är nu så ser den ut som att vem som helst skulle kunna göra den.[br]
31
[quote author=krjh link=topic=6269.msg30082#msg30082 date=1260909215][br]Om det är utveckling av hemsidor som ni bland annat håller på med så föreslår jag en lite "flashigare" hemsida. Ska absolut vara stilrent och proffsigt, men det känns som om det behöver göras en del på den är designen. Hemsidan i sig måste sälja med tanke på vad ni inriktar er på.[br][br]Jordgloben i loggan tycker jag, tyvärr, ser oerhört oproffsig ut. Kantig och lite suddig. Där borde ni kunna ordna något bättre i photoshop.[br][/quote][br][br]Jag kan bara hålla med i detta. Jag förstår tanken att ni vill hålla den enkel och informativ men med tanke på vad ni säljer gör den inte bra reklam för er. Känns som jag kommit till nån miljöorganisations sida eller liknande när jag kommer in på sidan. Lockar mig inte ens att läsa texten och det är ju inte bra.
packa lätt - packa rätt
http://www.m-kylli-emballage.se
52
Kommer att vara väldigt hård, men se det som värdefull kritik. Jag är webutvecklare själv så vet vad jag pratar om. [br][br]Detta kan vara en av de fulaste och mest oprofessionella hemsida jag har sett. Med tanke på att ni ska tillverka och sälja hemsidor så är det skrattretande. Det råder inget tvivel om att ni är absoluta nybörjare inom webdesign, det ser man på eran kod. En helt grön webutvecklare som spenderar max 6-8 timmar på  http://www.webdesignskolan.com/  kan tillverka en mycket snyggare hemsida än vad ni lyckats göra där. Eran hemsida är varken representabel eller inbjudande. Informationen på hemsidan är väldigt svag och amatör skriven. [br][br]Det finns massvis med webutvecklare som säljer hemsidor för omkring 4000 kronor när det rör sig om simpel HTML kodning. Och då får man en riktigt fin hemsida med bra design. Det finns inte en enda [b][u]vettig [/u] [/b] person som skulle betala priset för en liknande hemsida som ni har gjort. Men det finns alltid företag och personer som inte har IT koll och helt enkelt är idioter som kommer att köpa hemsidor av er. Men ni kommer inte att sälja mycket. [br][br]Jag kollade på koden på eran andra hemsida som ni tillverkat till scanhydraul. Ni har flera fel i koden, koden är inte färdig och ni har inte tillämpat något som helst SEO kodning. Ni har gett eran kund en produkt med fel samtidigt som produkten inte är fullständig. Det är katastrof. [br][br]Innan ni börjar sälja något så måste ni veta vad ni gör, och det gör ni inte. Ni är inte tillräckligt duktiga för att kalla er webutvecklare. [br][br]Mitt tips till er är att lär er göra hemsidor innan ni försöker sälja  dom. Annars kommer erat rykte verkligen förstöras inom branschen. [br][br]Lycka til! [br]// Hansen

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.