Smyckesbloggen, som länkar till konkurrenterna!

128
15
Till skillnad från alla andra, så jag vill ha feedback på min företagsblogg, istället för webshoppen. På företagsbloggen presenterar jag produkterna från webshopen med bilder och text. Jag har märkt hur effektivt Google fångar upp sökord från wordpress-baserade bloggar.

Jag har testat att aktivera Adsense (Google-annonser) på bloggen, vilket innebär i praktiken att jag länkar till mina konkurrenter. :o Eller rättare sagt att jag får betalt för att Google länkar till mina konkurrenter på min blogg.

Att länka till konkurrentera känns tvetydigt. Vi har bättre pris och frifrakt på samma eller likvärdiga smycken. Men samtidigt är risken att en presumtiv kund klicka på en annons INNAN han har sett vårt stora sortimnent av prisvärda smycken.

Bloggen har adressen http://blogg.merasmycken.se

P.S Vet någon om man kan få Google-annonser i högermarginalen på en wordpress-blogg?
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
128
15
Jag har idag plockat bort Adsense-annonserna. Kom gärna med positiv- och negativ kritik.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
355
1
[b]sven74 skrev:[/b] [quote]Jag har idag plockat bort Adsense-annonserna. Kom gärna med positiv- och negativ kritik.[/quote] Tror det var en bra idé. Menar det inte ger tillräckligt med inkomster för att försörja en e-butik eller blogg. Tycker annars din blogg ser inbjudande ut. Fungerar ju bra med svart i bakgrunden till silvriga smycken. En sak som jag dock funderar på är om du inte skulle ta och framhäva länken till din e-butik http://www.merasmycken.se/ Kanske som en logga eller banner i toppen av bloggen eller om du kanske kunde länka de smyckerna du har i toppen.
128
15
Tack för din feedback och ditt förslag om att framhäva butiken betydligare. Jag har försökt vidareutveckla bloggen, eftersom den får relativt stort genomslag hos Google. + Bloggen har fått egen domän: [url=http://www.bloggsmycket.se]www.bloggsmycket.se[/url] + Translate-stöd för 58 olika språk + WP Cache - För snabbare visning av bloggen.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.