Sökord på hemsidan

31
3
Jag skulle behöva hjälp med att få fler träffar på min hemsida www.maord.se
Den är gjord med hjälp av en webeditor via mitt webbhotell och jag har inte så bra koll på det här med sökordsoptimering o dylikt.

Framför allt vill jag ha träffar på ord som textproduktion, hemsida, korrekturläsning.

Ta gärna en titt på min sida och kom med förslag.
Om någon har andra åsikter om hemsidan så är det bara att framföra dessa 🙂


/Malin
M A Ord - informationsmaterial, texter och korrekturläsning
50
1
Jag började skriva ett svar på det här, men det blev lite långt och mer en utläggning om sökmotoroptimering än ett specifikt svar på din fråga. Se det fick bli ett [url=http://www.expressit.se/sokmotoroptimering/]blogginlägg[/url] på min sida istället. SEO har ju väldigt många bitar, men en av dom är just textproduktion. Det handlar egentligen bara om att använda nyckelord och variationer av nyckelord med viss densitet i texten, och att försöka få med nyckelorden i rubriker/underrubriker på sidan. Så det kanske kan vara en ide för dig att läsa lite om just den biten av SEO så kan du erbjuda sökmotoroptimerade texter :)
50
3
[quote="Malgell" post=46537]Jag skulle behöva hjälp med att få fler träffar på min hemsida www.maord.se Den är gjord med hjälp av en webeditor via mitt webbhotell och jag har inte så bra koll på det här med sökordsoptimering o dylikt. Framför allt vill jag ha träffar på ord som textproduktion, hemsida, korrekturläsning. Ta gärna en titt på min sida och kom med förslag. Om någon har andra åsikter om hemsidan så är det bara att framföra dessa :) /Malin[/quote] Hej Malin! Vid en första anblick så är det alldeles för lite text-innehåll på din hemsida. Jag ska göra en mer ingående analys, och hänvisar dig under tiden till guiden vi precis publicerade om det mer fundamentala inom [url=http://www.nside.se/grunden-i-sokmotoroptimering]sökmotoroptimering[/url].
207
3
Textinnehållet har en viss relevans men det går att optimera sidan ändå.
50
3
[quote="deeman" post=46554]Textinnehållet har en viss relevans men det går att optimera sidan ändå.[/quote] Om hon vill ranka på sökorden textproduktion, hemsida och korrekturläsning så räcker det ABSOLUT inte med att bara optimera det som finns på hemsidan.
207
3
Som du säger så har textinnehåll en betydande roll ...,men jag menade typ att textinnehållet är inte allt i SEO. Det finns också annat som är av vikt.
12
Du borde ha fler sajter det är nog den bästa lösningen och billigaste. Har inte analyserat dina valda ord men jag kan hjälpa dig.
50
3
[quote="Jakobia" post=46561]Du borde ha fler sajter det är nog den bästa lösningen och billigaste. Har inte analyserat dina valda ord men jag kan hjälpa dig.[/quote] Antar att du menar fler SIDOR?
12
207
3
Om man ska vara lite tydlig så kan man säga att sajter är ett modernt uttryck för: Webbsidor, en webbplats eller en hemsida på internet etc. Det finns varken någon teori eller en bra lösning kring ekvationen att SEO skulle förbättras om hon anskaffar ytterligare webbplatser.
12
Så länge vi pratar om google.se, så funkar fortfarande en EMD väldigt bra.
31
3
Tack för era svar. Ska forska vidare och kolla in de länkar som ni har skickat till mig. Att skaffa fler sajter är inte aktuellt just nu. Tror mer på att optimera den jag har. /Malin
M A Ord - informationsmaterial, texter och korrekturläsning
12
Tror du kommer ganska långt med att göra följande då: http://www.seomoz.org/blog/perfecting-keyword-targeting-on-page-optimization
207
3
Kombinera ovan sajt med denna: http://www.gserp.com så har du en del att pilla med framöver...
50
3
Att försöka ta platser på sökordet "hemsida" kommer att vara kostsamt, samtidigt som det inte är ett vidare bra sökord för just din verksamhet. Optimera för "Korrekturläsning", och "Textproduktion". Vi kan börja med dem enkla tipsen för att öka konverteringen; - Lägg till e-mail/telefonnummer "above the fold", dvs. där besökare har störst chans att se den informationen. Om det är en mail-adress så är det aldrig fel att koppla den textraden till ett kontaktformulär (kolla på vår hemsida för lite inspiration) - Mer kontaktinformation, även om du inte har ett kontor så är det klokt att visa adressen, org. nr, och dylikt. Detta stärker förtroendet hos besökaren. När det kommer till sökmotoroptimeringen så föreslår jag som sagt att du optimerar för sökorden Textproduktion & korrekturläsning (eller andra ord som är direkt relevanta för din verksamhet) Skulle dock behöva veta hur erfaren du är med ditt system innan jag kan ge tekniska råd! Det som inte kräver tekniskt kunnande, och som för dig borde vara en barnlek är att skriva bra bloggposter som gör din hemsida värd att besöka och delas på facebook, twitter osv. Sociala medier influerar sökresultaten mycket idag och en stark närvaro där är bara positivt. Väntar på ditt svar!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.