Feedback på citatet.com

Zittan
Nu är det ju inte så att jag driver något företag men jag skulle ändå vilja ha lite feedback på min hemsida www.citatet.com



Vad tycker ni om utseendet, innehållet mm? och hur skulle jag kunna utveckla sidan så att du skulle tycka bättre om den och vara inne och kolla där minst 1 gång i veckan?



Tack på förhand!
205
1
Ett kort tips kan vara att anpassa sidan för andra webbläsare än Internet Explorer. Sitter i Firefox i 1280x1024 och då ser sidan lite märklig ut. [br] [br]Sedan tycker jag personligen att färgkombinationen svart/orange är lite för....aggressiv. Får jag föreslå lite lugnare färger, som ex en dämpad ljusgrön, turkos eller ljusblå? [br] [br]Innehållet är ju litet och enkelt - uppgiftsanpassat så att säga. Det är bra.
640
5
Skulle kännas betydligt bättre att läsa texten om du på något vis kunde göra tydligare avgränsningar på de olika delarna. [br] [br]Nu är det bara text på en ren bakgrund. [br] [br]MVH [br] [br]R
Zittan
Tack för era kommentarer.. [br] [br]Den orange färgen kommer nog att få stanna. [br]Nu har jag kategoriserat upp citaten lite och gjort fina boxar runt för att det ska se lite mer avskiljt ut. [br] [br]Har även fixat så att den ska fungera i alla webbläsare, hade inte riktigt tid med det när jag gjorde sidan och sen glömde jag av det :P [br] [br]Någon som har fler kommentarer? [br]De är väldigt uppskattade!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.