Förslag til min hemsida

3
Hej jag började göra min hemsida den 20:onde.
Och sen dess har jag börjat på designen och börjat på forumet men nu ser sidan väldigt tråkig ut: http://www.matlagning.org Någon som har nått tips om hur jag kan ändra den så den blir lite mer "attraktiv" ?
2360
37
Du kommer säkert att få många besökare till din hemsida då dådant som har med mat alltid har dragningskraft.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2360
37
Det är en fin vinjett.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
758
1
Tryck på länken "redigera - markera allt och sedan delete all :nono[br]Gå sedan in på Tasteline och andra mat och drycksajter och låt dessa sidor[br]vara en förebild för hur det bör se ut.[br]Ungefär så!
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
3
Okej tack men jag tror jag ska börja med att bara ha ett forum och modda det lite och sen fixa resten
1616
4
Nu ser jag bara forumet och där finns inte mycket att kommentera, kanske jag tittade in för sent. Noterade dock en sak. Gör korrektur på "Dangens Meny" till Dagens Meny.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
219
1
Till att börja med byt stilmall. Det gör du under administrations sidan. Det finns hur många stilmallar som helst i detta phpBB-forum. [br]Jag har hjälpt många att komma igång med forum med hjälp av denna "gratis" tjänst.[br]T.ex [url=http://www.undenasportalen.se]http://www.undenasportalen.se [/url] där det även finns en portal innan man kommer till forumet.[br]Använd mycket bilder på läckra maträtter, bullar m.m.[br]lycka till!
219
1
Hur har det gått med matlagning.org? :vissla[br]Blev lite nyfiken hur du fick till det men allt jag hittade var one.com´s loggo  ???[br]Vad hände? Något som strulade eller tappade du bara lusten? [br]
1616
4
[quote author=sod link=topic=2492.msg9783#msg9783 date=1182667507][br]Jag har hjälpt många att komma igång med forum med hjälp av denna "gratis" tjänst.[br]T.ex [url=http://www.undenasportalen.se]http://www.undenasportalen.se [/url] där det även finns en portal innan man kommer till forumet.[br][/quote][br][br]Försökte gå in på sidan ovan men det verkar vara en webbmail?
Må väl!
219
1
Jag köpte till domänen och pekade den till http://undenasportalen.egetforum.se/portal.php[br]Tyvärr användes inte forumet av så många så föreningen som jag gjorde forumet åt har nog slutat av betala för domänen undenasportalen.se[br]Men http://undenasportalen.egetforum.se/portal.php ligger kvar.
758
1
Det är inte speciellt lätt att få ett forum till att bli aktivt. Allt som oftast så[br]saknas både medlemmar och inlägg.[br]
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.