bidrag vid köp av programvara

10
Hej,



Jag har hört talas om att man som (hyfsat) ny företagare kan få bidrag vid köp av programvara. Har ett företag som är ett år, och är precis på väg att skaffa ett fakturerings- och/eller bokföringsprogram. Vet någon om (och i såna fall hur) jag kan söka bidrag för det?
27
Bidrag har jag inte hört talas om, men däremot vet jag att många av företagen har speciella erbjudanden till nya företag.
www.startaebutik.se
758
1
Eftersom det privata näringslivet är Sveriges största bidragstagare :mrgreen: så finns det bidrag att hämta på landets [br]länstyrelser - men om bidragen gäller för just programvaror vill jag [br]låta vara osagt - vill minnas att det handlar mer om större investeringar [br]i maskinparker och dylikt.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
640
5
[quote="Sinnenas Teater"]Eftersom det privata näringslivet är Sveriges största bidragstagare :mrgreen: [/quote] [br] [br]Så fick du det sagt! :wink: [br] [br]Inte mer än vad A-kassan betalar ut väl? [br] [br]MVH [br] [br]R
232
... Men broende på verksamhet så kan även programvaror vara investeringar så som i maskinparker.. Se webbyråer, arkitekter eller IT-konsulter..
M-Daniel Johansson
46
[quote="Sinnenas Teater"]Eftersom det privata näringslivet är Sveriges största bidragstagare :mrgreen:[/quote] [br] [br]Inte en chans. arbetslösheten, sjukskrivningarna, förtidspensionärerna etc. kostar enorma summor. Det är tack vare skatterna från företagen det här landet går runt.
1616
4
Föreningen företagarna erbjuder sina medlemmar en form av leasingavtal. som är avdragsgill. Kanske värt att titta på.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
2360
37
Hur många % dyrare är det än att köpa kontant?[br]Lars
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1616
4
Om man bortser från medlemsavgiften, som även innefattar andra medlemserbjudande, vet jag inte eftersom jag inte användt tjänsten. [br]Ring dem och fråga. De finns här: [br][url=http://www.foretagarna.se]www.foretagarna.se[/url] [br]och här finner du tjänsten samt kan göra egna beräkningar: [br][url=http://www.foretagarna.se/sverige/contentpagea____68116.aspx]http://www.foretagarna.se/sverige/contentpagea____68116.aspx[/url][br] [br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.