Billiga skor och handväskor i Europa? (Grossister?)

2
Som rubriken lyder.
Grossister eller större butiker med stort urval och billigt.
I Polen, Tyskland, UK, tjekien??


Skriv gärna i tråden, finns det billiga skor/handväskor att få tag på långt upp i norr hos oss i Sverige t.ex Ullared borde man ju kunna hitta snygga & billiga skor, handväskor osv någonstans i Europa.

Drog hem lite varor till en liten butik i höstas från kina men med frakt, moms och våra resekostnader/hotell så blev det rätt dyrt + att man blev lurad rätt mkt.

Nån som har erfarenhet av import av skor osv från eu grossister?
Man slipper ju massa avgifter om man importerar från EU länder.
Jag var i polen privat och handlade i "Geant" motsvarande ica maxi eller wallmart och det var sjukt billigt.
Om dom säljer det såpass billigt till mig måste ju grossitpriserna vara därefter.

ps.
Har givetvis kollat Grossist.se och alibaba.
Grossist.se verkar bara ha svenska grossister för skor iaf och alibaba är sjukt rörigt och opålitligt, blir inte kina i fortsättningen.
vill helst vara på plats och känna på grejerna och kunna pruta lagom.

Någon???
2360
37
Den som borde veta det bäst är du för du tittade väl varifrån dessa saker kom. Alla har ett varumärke epostadress telex eller telefon och ort. Därefter är det anska enkelt att slå på datorn som du nyss gjort och gå in på namnet. Jag spar alltid etiketter på sådant jag köper utomlands som sedan inte visas finnas i Sverige. På det sätter och mässor och handelskammares faktatidningar så har du nog det du söker.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2
[quote author=lars arenander link=topic=4707.msg22845#msg22845 date=1228693263][br]Den som borde veta det bäst är du för du tittade väl varifrån dessa saker kom. Alla har ett varumärke epostadress telex eller telefon och ort. Därefter är det anska enkelt att slå på datorn som du nyss gjort och gå in på namnet. Jag spar alltid etiketter på sådant jag köper utomlands som sedan inte visas finnas i Sverige. På det sätter och mässor och handelskammares faktatidningar så har du nog det du söker.[br][/quote][br][br]????[br]I polen var jag som sagt som privatperson och det jag handlade i "Geant" var 2-3 par skor, detta var för 3 år sedan, långt innan jag startade eget.[br]Skorna var "noname", ingen etikett eller märke...[br]Det var lite mer personliga erfarenheter jag var ute efter, alltså om någon redan har etablerat en kontakt men någon Eu grossist eller tips om lagershoppar typ ullareds stuk fast för skor handväskor i Eu.
2360
37
Jag utgick från mig själv, Visserligen har jag varit företagare i över 40 år men vanan sitter i och ser jag något som inte hör till mitt vanliga gebit så nog är jag där och tittar.  En del saker har säkert blivit stort i Sverge för någon annan tittat också efterom vissa uppgifter är mer än 30 år gamla. Det gäller att vara nyficken och det tycks du vara så det går nog bra för dig.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.