Första importerna från Kina och Indien

117
Hejsan!



Har fått mitt företag registrerat nu i dagarna och skall göra mina första två varubeställningar från två leverantörer i Kina respektive Indien. Mitt problem just nu är att jag inte förstår hur jag skall fixa allt med tulldeklaration med mera. Vad skall jag begära för uppgifter av min återförsäljare osv? När skall jag skicka in tulldeklarationen? På skatteverket står det "vid importtillfället" - skall de ha den i förväg när jag beställer varorna då? Hur får jag reda på min varas varukod på enklast sätt?



Tack på förhand!
16
Hejsan. [br] [br]Det enklaste om du inte vet hur du skall göra är att kontakta ditt fraktbolag och låta dem hjälpa dig. Det kostar givetvis. [br] [br]Kan de inte det så kan jag hjälpa dig. [br] [br]Med vänliga hälsningar, [br]Johannes Landström [br][email protected]
117
[quote="johannesyourlink2asia"]Hejsan. [br] [br]Det enklaste om du inte vet hur du skall göra är att kontakta ditt fraktbolag och låta dem hjälpa dig. Det kostar givetvis. [br] [br]Kan de inte det så kan jag hjälpa dig. [br] [br]Med vänliga hälsningar, [br]Johannes Landström [br][email protected][/quote] [br] [br]Fast jag undrade hur jag gör för att fixa det själv, eftersom det inte platsar i min budget att betala för tjänsten. :) Tack iallafall.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.