Import frågor

3
Jag hade tänkt att jag skulle börja importera en produkt från ett annat EU land men jag söker nu feedback på hur jag skall utforma det första mailet. Vad skall jag fråga, skall jag berätta om min firma, transport osv. Vad är det viktigaste aspekterna jag behöver tänka på? Alla tips är välkomna.
20
Jag förutsätter att du inte har haft kontakt med dem innan då?[br][br]Det är väl egentligen bara säga hej mitt namn är ??? och jag har ett företag som heter ??? och vi sysslar med ???. Och sedan berättar du varför du kontaktat dem och vad du vill, dvs starta en affärsrelation med dem.[br][br]Börja med det så kommer det förhoppningsvis utvecklas efterhand om de är intresserade också.
www.funkystore.se
20
det som blev nån sorts smiley är egentligen tre frågetecken...
www.funkystore.se
2066
2
Beror helt på vad det är, men generellt tycker jag personlig kontakt är viktigt. Har du hur mycket pengar som helst är det sällan problem att få köpa det du vill, om du är intresserad av mindre volymer är det enklare att göra affärer om ni kommer bra överens.[br]Dvs, ring dem först. Slutför saker i mail (sparade uppgifter) men inled en relation per telefon. Ska ni göra mycket affärer, åk ner och hälsa på...[br]Priser går i princip alltid att förhandla, speciellt om du kan tänka dig att köpa mer på samma gång.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.