Pausen i fotbollsmatcher

4
Jag gör research på vad det finns för marknadsföring i pauserna på fotbollsmatcher och liknande evenemang? Har du sett något speciellt arrangemang som du gillar så posta ditt tips till mig så är jag jättetacksam.



Ett exempel kan vara cheerleadervariant med dans och allt vad det innebär.



Mvh



Jonas
507
1
Ibland slänger de ju upp saker på läktaren till publiken. Oftast är det ju reklamprodukter från något företag. [br]Såg en hockeymatch i New york för många år sedan. Då gick de nere på isen med stora slangbellor som de sköt upp reklamprodukter med! [br]Jag lyckades fånga en sak! :)
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
andersb
Diverse tävlingar brukar ju finnas. Typ skjuta bollen i något hål eller göra mål på någon. [br] [br]Ska du anordna något sådant eller?
4
Ah, bra inlägg. Tack så mycket. [br] [br]Om jag skall anordna något sådant? Ja kanske, jag har en företagside som innefattar något liknande som nämts. Funderar på att ställa upp i venture cup (www.venturecup.se) med affärsiden... [br] [br] [br]Mvh [br] [br]Jonas
507
1
Det låter kul! Lycka till! [br] [br]Berätta gärna för oss hur det går! [br] [br]/Daniel
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
58
Ofta har de ju någon typ av lotterier också där de drar vinnarna i pausen kanske. Priserna brukar väl oftast vara från sponsorer. [br] [br]Kan du inte berätt lite mer om din ide, blir nyfiken!! [br] [br]Du kan väl ge oss några ledtrådar iallafall!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.