Gratis annonsering på Berunda

26
Nu får alla småföretagare gratis annonsering på Berunda. Annonsformatet är 160x160 pixlar och reklamen kommer ligga i högerspalten. Jag vill inte ha några animeringar, utan bara rena tydliga budskap.



Eftersom jag vill använda riktiga länkar (som gör att er sida visas högre i sökmotorer) kommer jag inte kunna kontrollera antal klick. Istället kollar jag på hur många som kommer in från er sida och prioriterar annonserna utifrån det.





Hoppas vi hörs snart!



www.berunda.se
507
1
Om man ska få en annons hos dig, måste man då länka tillbaka till dig eller?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
26
Nä, man behöver faktiskt inte länka tillbaka. Framförallt inte nu i början när det finns gott om plats. [br] [br]Men framöver så kommer jag nog behöva prioritera annonserna. Då är inkomna besökare en grej jag kikar på. Jag kollar även på design, budskap, produkter/tjänster, samt om företaget verkar sköta sig osv.
507
1
JAg skulle vilja veta hur många besökare din sida har samt vad du har för pagerank?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
26
Sidan är ganska helt ny, men eftersom det kommer hända en hel del framöver så kan det vara bra att vara med från början. Dessutom är det ju gratis. Just nu vill jag mest fylla upp utrymmet...
507
1
Du har Pm!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
232
[quote="jakob"] [br] [br]Eftersom jag vill använda riktiga länkar (som gör att er sida visas högre i sökmotorer) kommer jag inte kunna kontrollera antal klick. [br]www.berunda.se[/quote] [br] [br]Låter mer som om det är din sida som får denna hjälp...;)
M-Daniel Johansson
26
[quote="djc"][quote="jakob"] [br] [br]Eftersom jag vill använda riktiga länkar (som gör att er sida visas högre i sökmotorer) kommer jag inte kunna kontrollera antal klick. [br]www.berunda.se[/quote] [br] [br]Låter mer som om det är din sida som får denna hjälp...;)[/quote] [br] [br]Nu jag hittat ett sätt att räkna klick, men jag förstår ändå inte hur detta plus att jag har riktiga länkar, kommer hjälpa min sida på sökmotorerna!?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.