Gratis Marknadsföring

1
Tänkte ta och tipsa er andra om hur ni utnyttjar den markandsföringspotential som erbjuds helt gratis på Internet. Något av det enklaste man kan göra är att registrera sig i de gratis telefonkataloger och gratis företagsdatabaser som finns på Internet. En del av dessa databaser samlar in informationen automatiskt ifrån olika offentliga register. Andra kräver att man själv går in och registrerar sitt företag, det är ganska tacksamt att göra det eftersom att man själv måste gå in och registrera sig i dessa databaser så finns inte alla konkurrenter registrerade och har man tur kan man stå där som ensamt företag i sin "sub-branch".

Man bör även gå in på de som automatiskt samlar in kontaktinformation och kolla så att den verkligen stämmer och att man är listad i korrekta kategorier. På en del databaser kan kunder även lämna feedback, man bör kolla så att inte icke kunder har lämnat feedback, förekommer att konkurrenter lämnar oriktigt feedback. 

Manuell registrering
[URL=http://www.internetsidorna.tk]Internetsidorna[/URL]

Automatisk databas
[URL=http://www.hitta.se]hitta.se[/URL]
[URL=http://www.eniro.se]eniro.se[/URL]
[URL=http://www.lokaldelen.se]lokaldelen.se[/URL]
[URL=http://www.bizbook.se]bizbook.se[/URL]
[URL=http://www.121.nu]121.nu[/URL]

Tänkte att ni skulle hjälpa mig att fylla på listan med bra gratis markandsföringsmöjligheter, behöver inte bara vara telefonkataloger och databaser utan även andra tips är välkommet.
2360
37
Detta forum! :winner :winner
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
193
Automatisk registrering via Bolagsverket:[br]www.allabolag.se[br][br]Kan också rekommendera följande webbkataloger:[br]KTHNOC: http://katalogen.kthnoc.se/index.html[br]DMOZ: http://www.dmoz.org/add.html
2
Tjena,[br][br]Mailopages är en ny söktjänst för e-post för privatpersoner och företag.[br][br]Lägg in er profil och ladda upp en bild på er logga, presentera ert företag och länka till er hemsida helt gratis! mailopages.se
37
Eniro bjuder just nu på länk. Skrev om det på min blogg i går. Kolla!
758
1
[quote author=jackhansen link=topic=4342.msg28086#msg28086 date=1252954206][br]Eniro bjuder just nu på länk. Skrev om det på min blogg i går. Kolla![br][/quote][br][br]Problemet med den länken är väl att det bara är en själv som kan se den ;-)[br]Med andra ord inte speciellt publik.[br]Ungefär så..
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
25
1
På min sajt; www.sverigesurfen.com kan man också lägga upp en länk gratis till sin hemsida i "Länkkatalogen"[br][br]Sverigesurfen.com har funnits sedan 2002...[br][br]Heter även www.resorisverige.se[br][br]//Carl
822
48
Denna tråd om [url=http://www.foretagande.se/Forum/Forsaljning-och-Marknadsforing/33143-Gratis-marknadsforing-och-gerillamarknadsforing.html][b]gratis marknadsföring ocg gerillamarknadsföring fortsätter här[/b][/url]. Här är även en ny [url=http://www.foretagande.se/20-gratis-satt-att-marknadsfora-ditt-foretag.html][b]artikel med 20 tips hur du marknadsför ditt företag gratis[/b][/url].

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.