Köpa in från grossist och återförsälja

23
Hej!

Jag har hittat en grossist som egentligen riktar sig till restauranger. De säljer en del kända varumärken till bra priser.

Nu är det så att jag är intresserad av att sälja dessa varumärken i min butik. Hur är det om jag köper in från denna grossist som egentligen riktar sig till restauranger och sedan återförsäljer dem?

Finns det något jag bör ta hänsyn till?

MVH
758
1
Om du berätta vilka varor det gäller, så kan du få ett tydligare svar.[br]Generellt så är det bara att tuta och köra...[br]Ungefär så..
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
23
kokkärl, köksredskap[br][br]mycket kända varumärken.[br][br]tack för svaret
2066
2
Det är inga problem att sälja saker du köper in. Förstår kanske inte frågan?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
758
1
Jag förmodar att du tänker sälja dessa prylar till vanliga konsumenter..[br]Vispar och slevar fungerar inte så bra i vanliga hushållsgrytor som vanligtvis är[br]betydligt mindre. Hålsleven tippar säkert över i en vanlig gryta.[br]Grytorna fungerar inte lika bra på en hushållsspis på grund av plattans mindre storlek.[br]Pipsilen får inget stöd mot grytkanten osv.[br][br]Men visst finns det produkter som säkerligen kan komma i sin rätt i ett vanligt hushåll.[br]
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
456
1
Om du nu får samma priser så borde det inte vara några problem, men jag föreslår att du ändå kollar detta med grossisten. Dom kanske sitter med avtal från tillverkaren/arna om att sortimentet endast skall användas av restauranger, med tanke på varumärke etc..[br][br][br]
11
Hvis du gerne vil have dine varer ser ud til at komme fra dig selv, vil jeg anbefale du beder grossisten sende varerne i neutralt indpakning såfremt det er muligt.[br]Det gør vi ihvertfald ofte når vi sælger møbler til udlandet.[br]Ellers ser jeg det kun som en fordel at du handler med en grossist idet du kan få langt flere varer fra samme - så du slipper for at holde styr på mange leverandør aftaler.
Zederkof A/S:
Køb møbler importeret fra Kina. Spar 70 %. Skandinaviens førende leverandør til Cafe, Hotel, Restaurant og Event.

Besøg vores online webshop:
www.zederkof.dk

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.