Erfarenhet av ad24?

185
Som rubriken antyder undrar jag om det är någon som har erfarenhet av http://www.ad24.se/. Alternativt om någon har några spontana funderingar. Låter ju bra att för 20kr få sin annons publicerad på 30 sidor, men jag tycker att det är så lite information på sidan. Det står visserligen vilka sidor annonsen publiceras på - men hur länge?
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
1165
Titta lite på vad det är för sidor de för in din annons på. Många av dem (kollade inte på alla) har färre än 10 nya annonser per dag. Många har dessutom ett utbyte sins emellan där man får annonsen publicerad på ett flertal sajter av de som ad24 räknar upp om man sätter in sin annons där (som är gratis).[br][br]20kr är ju inte så mycket att bråka om för att slippa göra jobbet själv flera gånger om, men jag tror det är färre som läser alla de annonserna tillsammans än vad det är som läser det här inlägget.
185
Jo, jag såg att många sajter var gratis. Tänkte mest att det i så fall skulle vara värt pengarna för att slippa lägga ner jobbet att lägga in annonserna själv.[br][br]Kanske ska avvakta med den typen av annonsering, lär ju inte vara den mest effektiva.
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.