Hur ta kontakt med företag

30
Jag tänker starta en köp och säljportal för endast Volvo bilar, detta "projekt" är något jag har velat göra under en längre tid och kommer förstås från mitt intresse av just Volvo bilar. Så jag räknar inte med att bli multimijonär, men kanske med tiden drar den in lite extra pengar, men mitt dilemma är att portalen är snart färdigbyggd och jag har funderat på hur jag ska få alla bilhandlare att annonsera hos mig?

Alla bilhandlare kommer förstås att få annonsera gratis nu i början,  men en sak har jag lärt mig och det är att bara för att det är gratis så betyder det inte att de kommer kasta sig på min portal och be mig lägga upp alla deras annonser. Så jag behöver tipps och råd på hur jag på bästa möjliga sätt får dem att sätta in deras annonser på min nya portal, jag har funderat själv på att erbjuda dem att jag tar hand om det administrativa och lägger in dom själv. Så kanske det låter smidigare i deras öron..

Alla förslag uppskattas!
1165
Börja med att se till så att människor som är intresserade av Volvo finner ett värde i att besöka din sajt. Bilannonser kan man hitta överallt, men tips och guider hur man byter delar, reparerar saker, felsöker "skumma fel", läser av felkoder och annat är det inte lika lätt att hitta.[br][br]Lägg till lite häftiga bilder på ombyggda bilar, ta kontakt med volvoklubbar etc och skapa ett intresse runt sin sajt. Det lär inte vara annonserna som lockar någon, utan annonsörerna är lättare att motivera när besökarna finns på plats.
30
[quote author=swetrot link=topic=6522.msg30928#msg30928 date=1264859549][br]Börja med att se till så att människor som är intresserade av Volvo finner ett värde i att besöka din sajt. Bilannonser kan man hitta överallt, men tips och guider hur man byter delar, reparerar saker, felsöker "skumma fel", läser av felkoder och annat är det inte lika lätt att hitta.[br][br]Lägg till lite häftiga bilder på ombyggda bilar, ta kontakt med volvoklubbar etc och skapa ett intresse runt sin sajt. Det lär inte vara annonserna som lockar någon, utan annonsörerna är lättare att motivera när besökarna finns på plats.[br][/quote][br][br]Tack för ett utförligt svar, men jag tänker inte på renodlad reklam annonser. Dvs banners osv, utan radannonser av Volvo bilar från olika bilhandlare, eller du kanske förstod det?
1165
Jo, jag förstod det, men det är nog ointressant för bilhandlare att lägga arbete på att skicka över annonser till dig, hur gratis den än är, om det inte finns några som tittar på dem.
30
[quote author=swetrot link=topic=6522.msg30930#msg30930 date=1264861165][br]Jo, jag förstod det, men det är nog ointressant för bilhandlare att lägga arbete på att skicka över annonser till dig, hur gratis den än är, om det inte finns några som tittar på dem.[br][/quote][br][br]Det låter klokt :) Uppskattar hjälpen.[br][br]Tar gärna emot fler råd av andra också.
40
Tyvärr så kommer ingen bilhandlare lägga tid på en helt ny sajt. Att lägga upp annonser tar tid. Jag skulle lägga in allt själv till en början om jag var du, erbjuda att lägga in alla kunders bilar och marknadsföra sidan så att någon bil säljs. Då kommer du kunna ta betalt i fortsättningen och dem kommer gärna lägga tid på det.
[B]Beställ Exklusiva Visitkort[/B]
www.visitkortexperten.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.