Företagsnamn... hjälp!

1
Hej!

Jag är på väg att bli egen företagare och ska nu "döpa" mitt företag, hade ett bra namn som Bolagsverket tyvärr inte kunde godkänna. Har liksom fastnat i det namnet och behöver hjälp att komma vidare.

Jag ska via e-handel tillverka inbjudningskort och monogram till olika fester såsom bröllop, födelsedagar, studentfiranden, dop mm. Allt kommer att ske enl kundens önskemål och det är inte fråga om scrapbooking. Jag använder olika design- och layoutprogram i datorn.

VAD skulle kunna vara ett lämpligt namn? Är inte intresserad av "pappershuset", "kortboden" eller något liknande. Vill ha ett namn som är kort, modernt och lätt att komma ihåg...

Har ni några idéer?

Tack på förhand!
//Nova
14
Företagsnamnet bör beskriva vad du gör och hur du gör det samt vilken känsla du vill förmedla till kunden.[br][br]Vad gör du?  kort-design-monogram-presenter-bröllop-fest...[br][br]Hur gör du det? snabbt-effektivt-stiligt-propert-exklusivt....[br][br]Resultat: "Effektiv Design", "Stiliga Monogram", "Exklusiva kort" osv..
Daniel Klasson

TryckExperten.se
-Profiltryck för föreningar och företag.
48
Hej![br]Spontant tycker jag att du ska använda ditt namn här på forumet...dvs Nova![br]Nova känns exklusivt (betyder en starkt lysande stjärna om jag inte minns helt fel) och är lätt att kommunicera och komma ihåg för kunden. [br][br]Kan man också spela på det här med Stjärna i marknadsföringen, både grafiskt och i olika slogans...[br][br]Tex. "Nova design - inbjudningskort som lyser upp" (kanske väldigt tacky men du kanske förstår min tanke :) )[br][br]Lycka till!
2066
2
Det var faktiskt min tanke också, tills jag kollade hur många företag som redan heter det, tyvärr.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.