Marknadsforingssatt for en ny produkt >Spikmattan

13
Hej alla!
Jag markt sen lange att vi svenskar ha behov av halso produkter, darfor har jag spenderat mer an halvar och akt till olika lander och finna dessa halso produkter.

Jag har antligen hittat en produkt som har liknande effekter/funktioner som spikmattan eller kanske till och med mycket battre. Min produkt ar under tillverkningens gang och jag kommer nog att fa det inom en manad. Innan dess vill jag garna borja marknadsfora min produkt. Men fragan ar hur jag ska marknadsfora den? Ar det nagon som ha en bra ide? Ska jag vid min marknadsforing namna spikmattan som exempel, eftersom alla kanner till spikmattan?

Tacksam for alla rad och tips

MVH
Sigge
36
Beror lite på tror jag..[br]Hur hade du tänkt sälja din produkt? Genom vilka distributionskanaler?
13
Jag har tankt mig att salja till olika foretag som saljer liknande produkter och sjalvklart aven direkt till konsumenter. Men innan jag borja med att salja min produkt vill jag garna marknadsfora min produkt sa att alla kanner till det, darefter kan jag aven salja det till mina kunder pa en bra pris.[br][br]Produkten har jag provat i ca 3 manader och det ger verkligen bra resultat (nastan som alla sager om spikmattan men sjalv tycker jag att det ar mycket battre an spikmattan), darfor tror jag det kommer att funka. Forutom det ar produkten aven mycket lockande i 2 lander som jag kanner till, men produkten har bara nyligen kommit ut pa marknaden, darfor tror jag att det kommer att funka har i Sveige. Och jag maste skynda pa mig.[br][br]Snalla, vagleda mig till det basta marknadsforingssatt....tusen tack
1165
Med tanke på att det ligger spikmattor i vart och vartannat hem som människor för länge sedan slutat att använda så skulle jag hålla mig så långt ifrån den som möjligt. Spikmattor är idag iskallt och stendött att sälja.[br][br]Utan att gå i någon medcinsk clinch med någon så anar jag att det bästa med spikmattan var att folk faktiskt lade sig ned och stressade av under någon halvtimme. De slappnade av och lät spända muskler vila. De allra flesta som köper dessa varor är människor med spänningsvärk i rygg, axlar & nacke. [br][br]Om du vill bygga ett koncept som håller länge, i stil med hängmattan och en god bok, så skulle jag börja med att trycka på att må bra i största allmänhet.
109
Om man kollar på blocket så verkar spikmatta vara ganska dött (REA, nedsatt, restparti, mm) så att introduducera något liknande är nog tufft såsom har påpekats.[br][br]Om du kunde komma på nåt sätt att ge folk den där halvtimmen och få betalt för den..
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
13
Min produkt ar inte alls likt spikmattan, men det ha spikmattans funktioner och ger mycket mycket mer sasom.[br][br] Making you feel comfortable[br] Improving your health[br] Improving sleeping quality[br] Strengthening the immune system[br] Improving blood circulation[br] Preventing illnesses[br][br]Jag vet att det kommer att bli tufft iborjan men jag tycker att det ar vart att satsa, darfor vill jag ha lite professionellt tips och rad fran alla Er, tack...[br][br]MVH[br]Sigge
10
det är ju svårt att bygga upp ett koncept för en produkt jag inte vet vad det är, men börja med att ta ut den absolut viktigaste egenskapen hos produkten. vad har den som ingen annan produkt har. vad är den absolut största behållningen du får efter att ha använt produkten?[br][br]därefter tror jag det är lättare för dig att hitta en försäljningsväg. sedan är ju allt en fråga om ekonomi. hur mkt marknadsföringspengar har du?[br][br]hur ska du sälja produkten, på nätet eller i hälsobutik? direkt till kunder eller återförsäljare?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.