Hur marknadsföra webbkurs?

RA
[font=Leelawadee]
Hej!

Mitt namn är Joachim och jag håller på att avsluta min fil.kand. i data- och systemvetenskap inom IT-säkerhet samtidigt som jag i maj i år tog steget att göra något jag drömt om hela mitt liv. Starta upp en egen verksamhet!  🙂

Jag har idag 2 stycken separata verksamheter registrerade. P g a olika omständigheter så har jag inte hunnit lägga all den tiden jag hade planerat på marknadsföring och vill nu ha tips på sätt att finna "mina" kunder.

Min verksamhet heter Ruachs Ande:ning och är en djupandningsmeditation som jag ger ut som distanskurs, en webbkurs. Läs mer detaljerat på företagets hemsida: www.ruachs.se

Jag riktar mig till de som har stressproblem, ångest, depression, vill lösa upp låsta tankebanor eller vill få mer harmoni i livet och koppla ihop kropp och själ. De som vill lära känna sig själva och finna lugn. Meditationen hjälper även mot halsbränna och sura uppstötningar och har faktiskt botat alla symptom på just detta från ett litet bråck på övre magmunnen, botat symptomen till den grad att behovet av magmediciner för detta försvann helt!

Hur skall jag finna en större kundtillströmmning utan att kunna lägga pengar på dyr marknadsföring i media, som TV, tidningar, magazin osv?


Min andra verksamhet är HemsidePortalen.se som är en hemsida som säljer skräddarsydda webbtjänster, främst riktade till färdiga hemsidor, förfinade tjänster, menyer, kontaktformulär, skript mm. Nischad till 100% skräddarsydda tjänster helt enligt kundens önskemål.

HemsidePortalen.se finns på adressen: www.HemsidePortalen.se

Jag tar gärna tips hur jag skall nå ut till fler.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.