Vilket pris för 100% kontakt med konsument?

1
Hej, jag skulle höra med er om ni har någon erfarenhet av vad exempelvis större företag som McDonald´s är villiga att betala för att till nästan 100% nå ut med sitt budskap till konsument?

Jag kommer att producera ett blad där det annonserande företaget nästan garanterat kommer nå ut till låt oss säga 500 personer åt gången. Det kommer vända sig till rätt målgrupp för McDonald´s. Är det någon skillnad på hur stor deras annons kan vara eller jag får samma pris för en 2x2 cm annons som en 10x10 cm så länge jag når lika många?
Bladet kommer passa perfekt för McDonald´s att ge ut sitt erbjudande om tex plusmeny på köpet vid köp av en meny.

Om jag räknar med 1kr per nådd konsument, är jag ute och cyklar då?
338
25
Såg att du inte fått svar på denna och hoppas det inte är för sent. Först och främst har jag svårt att se att t ex McDonalds skulle bry sig om att köpa så lite marknadsföring. Tror också att de handlar upp sin marknadsföring nationellt men går ju att fråga franchiseägaren på din ort. Priset är alltid svårt. Du måste kunna motivera ditt pris och vanligtvis så betalar man för hur stort utrymme man får på en sida. Ju större annons desto mer synlighet.. Inte säker om du menar sälja på ett reklamblad eller vad det är men annars kan 1kr vara ett bra pris för kunden. Men vet du säkert att det kommer att nå läsaren och kan du övertyga kunden om det?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.