Juicebar : Så blir din juicebar en framgångshistoria

6
Juicebarer öppnar upp i princip överallt;
Juicebar på gym, flygplatser, i mataffärer, caféer och i köpcentrum. En ökande efterfrågan på hälsosamma, naturliga och ekologiska alternativ gör att marknaden för juice- och smoothiebarer växer stadigt.

Om du funderar på att starta en juicebar är det nödvändigt att först sätta dig in i hur marknaden och den lokala konkurrenssituationen ser ut. Du behöver förstås också skaffa alla de tillstånd som krävs för att komma igång med din nystartade verksamhet. Det kan också vara aktuellt att anlita en konsult, en mentor eller någon annan med erfarenhet av att starta och driva framgångsrika juice- och smoothiebarer.

Skapa en vision för din juicebar

Vilken sorts upplevelse vill du ge dina gäster? Skapa en vision för din juicebar som inkluderar inredningen, färgsättning, ljus, skyltar, menyns utformning och personalens kläder. Kanske vill du kombinera din juicebar med en kaffebar, kanske ska du även erbjuda andra hälsosamma alternativ? Fundera på ett namn som matchar visionen om hur din juicebar ska upplevas när gästerna kliver in genom dörren.

Välj rätt läge

Öppna din juicebar på en plats där många människor passerar, helst törstiga människor förstås. Ett gym, ett högskolecampus eller en gata där många människor rör sig är bra exempel. Undersök först om det finns andra juicebarer eller restauranger som säljer hälsomat i närheten. Vad säljer de och vad kan du erbjuda som kompletterar deras utbud? Öppna inte upp för nära konkurrenten, men öppna gärna i ett kvarter eller område som attraherar många hälsomedvetna kunder.


www.startarestaurang.se
Vem är Magnus Hellström ? Läs om mannen myten legenden....hur kan en salladsplockare omsätta miljoner på internet?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.