Vill ni ha en webbsida till ert företag?

1
Alla företag kan på ett eller annat sätt ha nytta utav en egen stilren webbsida. Antingen om det är för marknadsföring av en produkt, en webbshop där man kan köpa olika produkter eller bara en sida för kunder att hitta kontaktuppgifter.
Och det är där som vi från ESC Visuals kommer in i bilden.


Vi är tre ungdomar som under sommaren 2016 har startat ett så kallat UngDrive företag där vi hjälper företagare att skapa och designa webbsidor. Eftersom vi är relativt nya inom försäljningsbranschen kan vi även erbjuda ett lägre pris till skillnad från många andra större webbdesignföretag.

Självfallet kommer vi hålla kontakt med dig som företagare och alltid utgå från vad ni vill ha på er webbsida. Det vill säga, ni kommer ha all säg i vad som kommer stå, hur den kommer se ut, vilka tillägg som bör finnas (t.ex länkar till facebook, twitter eller andra sociala medier) och mycket mer.

Dessutom kan vi garantera att alla våra webbsidor är responsiva, det vill säga att de är tillgängliga på mobila plattformer så som surfplattor eller mobiltelefoner. Detta ger inte kunden bara ett mer seriöst och professionellt intryck, utan er sida kommer även få fler träffar från Google sökningar då Google väljer att prioritera webbsidor som är responsiva.

Vi har även valt att donera 10% av våra inkomster till en organisation som heter YoungDrive som hjälper ungdomar i Uganda och Zambia att utbildas till entreprenörer och i slutändan få jobb som de annars inte skulle ha möjligheten att få. för bara $3 per deltagare hjälper YoungDrive med att ge en framtid till unga i nöd. Så utöver all service vi kan erbjuda er som företagare och kund hos oss, får ni även vara med att göra framtiden lite ljusare för de som annars blir bortglömda.


Om ni är intresserade och skulle vilja kontakt någon av oss kan ni antingen gå in på vår hemsida www.escvisuals.com där ni kan läsa mer och se exempel på vad vi skulle kunna designa för webbsida åt er, eller gärna skriva dirket till någon av våra mail adresser:
[ul]
[li][email protected][/li]
[li][email protected][/li]
[li][email protected][/li]
[/ul]

Tack för er tid

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.