Gota Collector. Inkassotjänster som vårdar dina kundrelationer.

1
Vi på Gota Collector ser till att Du får Dina fordringar betalda, när Du ska ha dem betalda. Din intäkt är vårt uppdrag. Inga fordringar är för obetydliga, och vi arbetar mot stora som mindre stora företag. Vi hanterar naturligtvis även Dina privata fordringar

Vår verksamhet anpassar sig efter Dig som Klient. Ibland behöver Klienten nå sina inkassoombud på udda tider, och på sina egna villkor. Vi finns alltid här för Dig och Ditt företag, på Dina villkor.

Att få ett inkassokrav kan innebära en negativ upplevelse hos mottagaren. Vår inkassobyrå har som högsta ambition att under alla omständigheter vårda Dina affärsrelationer, detta trots att vi sänder ut ett krav på betalning av fordran. Vi vårdar helt enkelt Dina kundrelationer samtidigt som vi ser till att Du får betalt. Hos oss kan både fordringsägare och mottagare av inkassokrav alltid vara helt säkra på att kravet sköts med högsta kompetens och servicenivå. Välkomna till vår omsorg.

Vi har under november månad 2016 en drive på Gota Collector där Du som kund slipper betala årsavgift hos oss när vi ser till att Du och Ditt företag får betalt.

Kontakta oss via e-post: [email protected]
eller via telefon: 031 381 06 66.
Du kan även besöka våran hemsida www.gotacollector.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.