Sökes: säljare till ledande jämförelsesajt

1
Hej!

Jag och min kollega har utvecklat den första och ledande jämförelsesajten inom nischen bilverkstäder i Sverige. Sajten är topprankad på Google och har blivit omnämnd i media flertalet gånger. Just nu söker vi duktiga säljare av abonnemang till kategorin ”Erbjudanden”, både för heltids- och deltidsarbete.

Möjligheten att tjäna bra pengar är stor. De 3 främsta anledningarna är:
1. En stor del av Sveriges bilverkstäder saknar en egen webbsida vilket innebär att de behöver sajter som vår för att kunna marknadsföra sig online.
2. Det finns väldigt få företag inom vår nisch, vi har ett unikt erbjudande som skapar värde åt verkstaden och vi är prissatta långt under våra konkurrenter.
3. Vi är ledande inom vår nisch, vilket även stärker argumentet till varför verkstäder ska marknadsföra sig via vår sajt.

Arbetsuppgifter
Försäljning via telefon och/eller fysiska möten med verkstäder. Försäljningsmetod är helt valfri, vilket innebär att du som säljare kan befinna dig var som helst i landet och sälja antingen via telefon eller via möten med verkstäder som du bokar.
Vi har kontaktuppgifter till verkstäderna samt all information (manus, process, kontrakt etc) som behövs för försäljningen. Försäljningen avser 6- eller 12-månadersabonnemang till kategorin ”Erbjudanden”, där verkstäder ges en möjlighet att marknadsföra sina tjänster via vår sajt och därmed nå ut till tusentals potentiella kunder. Utöver "Erbjudanden" ges möjlighet till att förmedla en nyutvecklad tjänst som är gratis för verkstaden, men där du som säljare får provision för varje verkstad som börjar använda tjänsten!
Du jobbar så mycket som du kan och vill, men försäljningen sker fördelaktigt under dagtid (08.00-17.00).

Din profil
Vi söker en självgående, engagerad och serviceminded person. Du ska kunna obehindrat formulera dig på svenska. Tidigare säljerfarenhet är inte ett krav, men väldigt meriterande. Grundläggande förståelse av bilverkstadsbranschen är meriterande.
Det viktigaste för oss är att du inte ”fulsäljer” våra tjänster, men istället bygger långsiktiga relationer med kunder.

Lön
Provisionsbaserad. 30% av försäljningen fås som provision. Snittförsäljningen för våra säljare har resulterat i provision på ca 1000-1500 kr per dag.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.