Kompanjon sökes till bemanningsföretag

1
Vi söker en kompanjon som kan ta verksamheten till nästa nivå.

Flera konsulter är ute och verksamheten går med vinst, ytterligare uppdrag är dessutom på gång och fler kommer in. För att kunna fortsätta expandera verksamheten behöver vi hjälp från en person med rätt erfarenhet och driv.

Verksamheten utgår från kundernas verksamhet och passande kandidater väljs sedan utifrån kundernas krav och önskemål. Det finns ingen pool av arbetssökande personer, dessa tar Istället fram genom ett välfungerande samarbete med vårt nätverk. Nätverket består av olika organisationer och företag vilka bistår med bra kandidater.

Vid sidan av att generera vinst är det även ett mål att kunna hjälpa människor som flyttat till Sverige att komma i arbete. Det rör sig både om personer från oroshärdar och om personer som flyttat hit av andra anledningar. Denna grupp personer är prioriterad av staten och det finns ofta statliga subventioner att hämta när de anställs.

För närvarande utgår verksamheten från ett kontor i centrala Stockholm. En intern säljorganisation finns organiserad och de administrativa rutinerna är väl inkörda.

***
För dig som är intresserad finns således ett färdigt företag att ta vidare. Vi som startat och driver verksamheten för närvarande har ett fokus på administration och uppstart. Vi söker någon som har intresse och talang för att driva en bemanningsverksamhet.

Vi ser att du tycker det är spännande att hitta nya kunder och att möta olika arbetsgivare. Du bör också ha en förståelse för arbetsplatsers och se möjligheter för oss att hjälpa dem med personalförsörjning. Vidare bör du vara intresserad av människor och kunna avgöra huruvida en person har potential för ett givet uppdrag.

***
Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt. Kontakta oss vid frågor eller vid intresse, [email protected].

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.