Hitta klädtillverkare i Baltländerna?

1
Vi är just nu färdiga med våran design av barnkläder och undrar hur man kan få kontakt med några billiga tillverkare som har bra kvalite, gärna ekologiskt.
När man har hittat tillverkaren hur går man tillväga då? finns det något man ska tänka på osv?
27
Avseende Litauen kolla här http://www.visalietuva.lt/imones/rubrika/siuvimas-siuvimo-pramone[br][br]Beklagar att sidan är i lokal språk. Det är bara trycka grönt kuvärt så sänder man mail till företaget man önskar. [br][br]Alternativ nummer två är att lägga in annons i någon av lokala webmedia, tex www.skelbiu.lt, www.skelbimai.lt och liknande. Du säkert får massor av svar
Redovisningsbyrå i Stockholm http://www.contus-accounting.se
2066
2
[url=http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=lt&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.visalietuva.lt%2Fimones%2Frubrika%2Fsiuvimas-siuvimo-pramone]Google[/url] är din vän (ibland).
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
27
[quote author=Jonathan link=topic=5885.msg28626#msg28626 date=1255632573][br][url=http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=lt&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.visalietuva.lt%2Fimones%2Frubrika%2Fsiuvimas-siuvimo-pramone]Google[/url] är din vän (ibland).[br][/quote][br][br]Det var häftigt!
Redovisningsbyrå i Stockholm http://www.contus-accounting.se
450
Du kan faktiskt använda google translate till hela sidorna. [br][br]Men ett konkret tips är www.viss.lv  :) lettland.
2360
37
Vi översätter mellan svenska och lettiska samt vid besök tolkar samt även vid besök från Lettland. Min hustru är av kammarkollegiet utsedd till auktoriserad svensk lettisk tolk.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.