Parfymgrossister?

1
Jag har sökt och sökt efter en bra parfymgrossist till min kommande webbshop och hittat några stycken seriösa utanför Sveriges gränser med ganska bra priser som jag nu är i kontakt med, men skulle gärna vilja få lite flera att jämföra med. De jag hittat i Sverige verkar inte vara mycket att hurra för (grossister.se). Finns det någon här som känner till en bra parfymgrossist (top brands) i Sverige eller inom EU? Uppskattar alla svar! 🙂
Parfym1
Är jätte Jätte intresserad av att börja sälja parfymer, smink och hudvårdsprodukter.. Har någon några tips på leverantörer alternativ grossister i Sverige/utomlands. Har letat och letat på internet men hittar tyvärr ingenting som verkar seriöst.. skulle vara jätte gulligt om någon kunde komma med lite tips :)[br][br][br]Tacksam för svar![br][br]Mvh [br]Lydia T
128
15
Jag skulle nog försöka handla parfym inom Sverige via de officiella kanalerna för att undvika "fejk-parfym och/eller "utgången parfym".
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
3
Hej Jag har en kompis som tidigare var inne i samma banor(men öppnade en frisörsalong istället) hjälpte honom samla lite leverantörer. Här är dom jag kommer ihåg: [b]Internationella(mest usa)[/b] http://www.fragrancex.com/customerservice/wholesale_login.aspx http://www.fragrancenet.com/f/net/wholesale.html http://www.fragranceexpresswholesale.com/ [b]Svenska[/b] http://www.scanco.se/ (det ska finns någon till i malmö.) Ett tips är att ringa till olika butiker och fråga var dom får tag på deras parfymer, dom tjänar ju på det då fler kunder till deras leverantörer kan innebära lägre inköpspriser för butikernas del. Lycka till !
http://www.printmax.se - Billigare trycksaker på nätet. --- Mvh, Sami
109
[b]SampeSam skrev:[/b] [quote]Ett tips är att ringa till olika butiker och fråga var dom får tag på deras parfymer, dom tjänar ju på det då fler kunder till deras leverantörer kan innebära lägre inköpspriser för butikernas del. [/quote] Den föreläsningen måste jag ha missat när jag läste ekonomi.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
128
15
[b]SampeSam skrev:[/b] [quote] Ett tips är att ringa till olika butiker och fråga var dom får tag på deras parfymer, dom tjänar ju på det då fler kunder till deras leverantörer kan innebära lägre inköpspriser för butikernas del. [/quote] Tvärtom. Risken är ju stor att den nya parfymbutiken ska konkurrera med dem. Lägre pris för butiken blir det förmodligen enbart om man samköper. Men varför ska dem hjälpa in en ny aktör, som på sikt kan bli ett hot mot dem?
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
3
[b]stefantall skrev:[/b] [quote][b]SampeSam skrev:[/b] [quote]Ett tips är att ringa till olika butiker och fråga var dom får tag på deras parfymer, dom tjänar ju på det då fler kunder till deras leverantörer kan innebära lägre inköpspriser för butikernas del. [/quote] Den föreläsningen måste jag ha missat när jag läste ekonomi.[/quote] Fler kunder = Större inköp = lägre inköps priser = Möjligheten till lägre försäljnings priser = Fler(/nöjdare) kunder :cheer: Det är givetvis inte alla företag som tar alla dessa steg, men möjligheten finns. [b]sven74 skrev:[/b] [quote][b]SampeSam skrev:[/b] [quote] Ett tips är att ringa till olika butiker och fråga var dom får tag på deras parfymer, dom tjänar ju på det då fler kunder till deras leverantörer kan innebära lägre inköpspriser för butikernas del. [/quote] Tvärtom. Risken är ju stor att den nya parfymbutiken ska konkurrera med dem. Lägre pris för butiken blir det förmodligen enbart om man samköper. Men varför ska dem hjälpa in en ny aktör, som på sikt kan bli ett hot mot dem?[/quote] Ringer du butiker som ligger långt ifrån din marknad brukar de inte vara problem. (ex om du ska öppna butik i Kiruna ring då en butik i ystad.) Jag funkat för mig och andra jag känner flera gånger inte alltid!, men flera gånger dock dom flesta brukar vara rätt trevliga :)
http://www.printmax.se - Billigare trycksaker på nätet. --- Mvh, Sami
1
Hej Lydia, Mitt namn är Tighisti Haile och jag har tillsammans med min partner ett grossistföretag som förser webbshoppar med parfymdofter för både herrar och damer. Om du är intresserad av att påbörja ett samarbete så kan du väl maila mig på [email protected]. Du kan även få ta del av utbudet samt priserna Med vänliga hälsningar Tighisti Haile
1
Kolla här https://www.facebook.com/ParfymGrossistenStockholm?fref=ts
1
Kolla med Vou [url]https://vou.se[/url] . De är grossist inom parfym, hudvård, hårvård och smink.
Svensk E-handels Optimering: https://seo.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.