Allmänna villkor som bilaga till avtal

9
Hej



Jag kommer inom kort att leverera ett IT-baserat affärssystem till en kund. Systemet kommer att säljas som en tjänst till kunden. Leveransen består av en projektrelaterad del där en del kundanpassningar kommer göras. Löpande per år kommer sedan faktureras löpande för support, underhåll, drift av själva tjänsten.



Jag är nu på jakt efter passande Allmänna villkor att bifoga mitt avtal. Kan någon ge tips på ett bra sådant för mitt specifika uppdrag? Har hört talas om Avtal 90, är det fortfarande aktuellt? Är det rätt i detta fall? Har också tittat på HAMIT 99 men det är väldigt specifikt för utveckling av webbapplikationer och täcker inte in det faktum att detta levereras som en tjänst där jag tillhandahåller hårdvara och mjukvara för systemet.



Om avtal 90 är det jag borde använda, var hittar man det? Någon som kan dela med sig av det eller finns det att ladda ner någonstans?
29
Ledsen för det sena svaret, men jag ska i alla fall försöka uppfylla min plikt som moderator. :oops: [br] [br]Svaret på din fråga är ja, Avtal 90 är fortfarande aktuellt. Du kan beställa avtalet på IT-företagens hemsida, [url]www.itforetagen.se[/url]. [br] [br]Mvh [br]Jesper
MIND THE MARK
Konsulttjänster inom immaterialrätt
VARUMÄRKEN/DOMÄNNAMN/DESIGN
UPPHOVSRÄTT/MARKNADSRÄTT
www.mindthemark.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.